De voorjaarsbeurt

๐ŸŒท Voorjaarsbeurt door Braat – Makers van groenbeleving ๐ŸŒท

De lente is de perfecte tijd om uw tuin klaar te maken voor het zomerseizoen. Braat begrijpt dit als geen ander en biedt een uitgebreide voorjaarsbeurt om uw tuin in topconditie te brengen. Hier leest u precies wat deze beurt inhoudt:

๐ŸŒฟ Snoeien van vaste planten en bodembedekkers ๐ŸŒฟ
Zodra de vorst voorbij is, worden uw vaste planten teruggebracht tot een hoogte van 5 ร  15 centimeter, afhankelijk van het type plant. Dit snoeien stimuleert de groei en bloei, en zorgt ervoor dat paden vrij blijven van overhangende takken.

๐ŸŒณ Snoeiwerkzaamheden bij heesters en hagen ๐ŸŒณ
Met onze vakkundige handen zorgen we ervoor dat uw heesters in het voorjaar optimaal tot bloei komen. Uw hagen worden in de gewenste vorm gesnoeid, zodat ze er piekfijn uitzien.

๐Ÿƒ Verwijderen en opruimen van onkruid ๐Ÿƒ
We maken alles onkruidvrij: hagen, boomspiegels, stamvoeten, maar ook tussen uw planten, op paden en terrassen. Uw tuin ziet er weer fris en verzorgd uit.

๐ŸŒผ Bemesting van uw beplanting ๐ŸŒผ
Uw tuin verdient het allerbeste. Daarom voorzien wij alle beplanting van optimale en 100% organische meststoffen. Dit zorgt voor een verhoogde stresstolerantie, meer weerstand en een bloeiende tuin.

๐ŸŒฑ Verticuteren van uw gazon ๐ŸŒฑ
Een vitaal gazon is het hart van veel tuinen. Daarom wordt het in het voorjaar grondig geverticuteerd. Mossen en kruiden worden verwijderd en kale plekken worden opnieuw ingezaaid. Met een natuurlijke meststof garanderen we een weelderige groei.

๐ŸŒŠ Vijveronderhoud ๐ŸŒŠ
Voor degenen die het geluk hebben van een vijver in de tuin, deze wordt grondig schoongemaakt. Van het reinigen van de pomp tot het snoeien van oeverplanten, we zorgen ervoor dat uw vijver weer schittert.

๐Ÿ›  Overige tuinwerkzaamheden ๐Ÿ› 
Elke tuin is uniek, en daarom kunnen er andere specifieke werkzaamheden nodig zijn. Informeer gerust naar aanvullende diensten. Braat denkt met u mee en zorgt voor een op maat gemaakte oplossing.

Met de voorjaarsbeurt van Braat – Makers van groenbeleving bent u verzekerd van een tuin waarin u optimaal kunt genieten. Het perfecte startpunt voor een nieuw seizoen van groenbeleving! ๐ŸŒบ๐ŸŒธ๐ŸŒผ