Bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen

Bij Braat begrijpen we dat een aangename werkomgeving essentieel is voor de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan, speciaal ontworpen om uw bedrijf te voorzien van prachtige en onderhoudsvriendelijke groenvoorzieningen.

Groen voor Bedrijven

Onze ervaren hoveniers zorgen niet alleen voor de aanleg van beplanting, maar ook voor het creëren van sfeervolle buitenruimtes met bijvoorbeeld terrassen, waterpartijen of bloemenperken. Daarnaast bieden wij regelmatig onderhoudsprogramma’s aan om ervoor te zorgen dat uw groenvoorzieningen er altijd verzorgd uitzien. Of u nu behoefte heeft aan periodiek onderhoud of het volledige beheer uit handen wilt geven, wij kunnen u hierbij assisteren.

Waarom Braat makers van groenbeleving

Bij het kiezen van een hoveniersbedrijf is het belangrijk om voor een betrouwbare partner te gaan. Braat onderscheidt zich door:

  1. Professionals met passie: Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring en is gepassioneerd in het vak. Ze hebben oog voor detail en streven ernaar uw visie tot leven te brengen.

  2. Duurzame aanpak: Wij streven naar duurzaamheid in al onze projecten. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen en technieken dragen we bij aan een groenere wereld.

  3. Klantgericht: Uw wensen staan centraal bij ons. We luisteren naar uw behoeften en vertalen deze naar creatieve oplossingen die aansluiten bij uw bedrijfscultuur.

Een greep uit onze projecten

Ga voor groen

Het toevoegen van groen is altijd mogelijk. Voor iedere uitdaging hebben wij een groene oplossing. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

10-01-2020bedrijfstuin_3d_tuinontwerp_tuinaanleg_tuinonderhoud_bedrijven_zakelijk_buitenruimte_oosterhout_breda_waalwijk-15

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.