Seniorenresidentie Breda

🌱 Braat Makers van Groenbeleving: Nieuwe Groene Adem voor Seniorenresidentie Ruitersbos  🌱

🏡 De Binnenplaats: Een Oase van Rust 🌳

Bij Seniorenresidentie Ruitersbos heeft het team van Braat Makers van Groenbeleving een grondige renovatie uitgevoerd, met als resultaat een binnenplaats die niet alleen verfrist is, maar ook een oase van rust biedt voor de bewoners. Een gloednieuw gazon strekt zich uit, aangevuld met een modern terras waar men heerlijk kan ontspannen en genieten van de frisse lucht. Het zijn zulke plekken die bijdragen aan het welzijn en de levenskwaliteit van de bewoners.

🎾 Actieve Ontspanning met Jeu de Boules 🎳 

Voor degenen die niet alleen willen ontspannen, maar ook actief willen zijn, heeft Braat een prachtige Jeu de Boules baan aangelegd. Hierdoor kunnen bewoners samen komen, een potje spelen en genieten van een gezonde vorm van beweging in de buitenlucht. Het biedt ook een geweldige manier voor sociale interactie, waar bewoners nieuwe vrienden kunnen maken en oude vriendschappen kunnen versterken.

🎨 Ontworpen met Visie en Expertise 🖌️ 

Elke tuin is een canvas en het vereist een echte kunstenaar om er iets speciaals van te maken. En in dit project was die kunstenaar Sander Braat, één van onze vooraanstaande tuinontwerpers. Met zijn scherpe inzicht en gevoel voor esthetiek heeft Sander een ruimte gecreëerd die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. Zijn ontwerp draagt bij aan de algehele sfeer en beleving van de Seniorenresidentie Ruitersbos.

🌿 Braat Makers van Groenbeleving: Uw Partner voor Groen Renovaties 🍀 

Onze missie is eenvoudig; ruimtes transformeren in groene oases waar mensen kunnen ontspannen, spelen en genieten van de natuur. Of het nu een binnenplaats, een schoolplein of een bedrijfstuin is, ons team is er om elke groene droom werkelijkheid te maken. Geïnspireerd door ons project bij Seniorenresidentie Ruitersbos? Neem contact op en laat ons uw ruimte transformeren.