Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Braat: De Expert in Groenbeleving Waar Jij Naar Zoekt

Jouw tuin is jouw toevluchtsoord, een plek van rust en vreugde. Maar laten we eerlijk zijn, niet iedereen heeft de tijd of zin om te worstelen met het ingewikkelde tuinonderhoud. Ben jij iemand die geniet van de tuin zonder het zware werk te willen doen? Dan begrijpen we je volkomen.

Je vindt het zalig om simpelweg van de tuin te genieten. Misschien veeg je af en toe, maai je het gras of pluk je wat onkruid. Echter, het echte grote onderhoud kan overweldigend zijn. Snoeien, je tuin winter- en zomerklaar maken, het zijn taken die specifieke kennis en vaardigheden vereisen. En waarom zou je jezelf daarmee belasten als je het aan experts over kunt laten?

Bij Braat, makers van groenbeleving, zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van tuinen voor mensen zoals jij. Mensen die het liefst genieten zonder de last van intensief tuinonderhoud. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin in ieder seizoen er piekfijn bij ligt, zodat jij kunt relaxen in een prachtig bloeiende tuin.

Laat het zware werk over aan de specialisten van Braat en beleef de groene magie van jouw tuin zonder zorgen. Want jouw tuinplezier is onze passie. 🌷🌳🌼

Groot en klein tuinonderhoud

Voor standaard en seizoensgebonden onderhoud, grote en kleine tuinen. Braat neemt al het onderhoud van jouw tuin compleet uit handen. Wij brengen jouw tuin weer in topconditie. Zodat jij kunt genieten zonder de groene zorgen.

Seizoensgebonden & groot tuinonderhoud

Zomer, herfst, winter of lente. Jouw tuin vraagt ieder seizoen om wat extra aandacht. De hoveniers van Braat zorgen dat jouw tuin de juist aandacht krijgt. Hoe groot of klein deze ook is.

STANDAARD & KLEIN TUINONDERHOUD

Het maaien van het gras, wieden van onkruid, verzorging van planten en bomen of het snoeien van de heg. De specialisten van Braat zorgen met liefde voor jouw tuin.

Het gemak van goed materiaal

Niet al het onderhoud van je tuin hoeft veel tijd te kosten. Daarom denken wij graag met je mee in een passende oplossing. Voor sommige zaken is een hovenier nodig, voor ander onderhoud kan goed materiaal ook een uitkomst bieden. De robotmaaier biedt bijvoorbeeld een uitkomst bij het onderhoud van jouw gazon.

Geniet van het groen zonder zorgen

Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor tuinonderhoud of de producten die wij aanbieden? Neem contact met ons op en ontdek welke mogelijkheden er zijn voor jouw tuin. Kun jij genieten van de tuin, terwijl deze onder handen wordt genomen.

Een greep uit onze projecten

EEN OPFRISSER VOOR JE TUIN

Je geniet al jaren van jouw tuin. Je vindt ‘m nog steeds prachtig, alleen wil je graag een ander terras of misschien wat nieuwe beplanting. Mag het speeltoestel nu echt weg of vraag je je af op welke manier er speelmogelijkheden in passen. Ook voor die vragen biedt Braat een groene oplossing. Wij denken graag met je mee op welke manier we jouw tuin op kunnen frissen, met alle wensen van nu, zodat deze weer als nieuw lijkt.

WhatsApp Image 2023-08-09 at 13.48.57

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.