Woningcorporaties

Woningcorporaties

Als gerenommeerde hovenier begrijpen wij als geen ander het belang van een aangename groene omgeving. Met ons team van professionals hebben wij jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groen. Wij staan klaar om woningcorporaties te ondersteunen bij de realisatie en het behoud van een prachtig groen landschap.

Samen creëren we een optimale woonsfeer

Groenvoorziening speelt een essentiële rol in het creëren van een prettige leefomgeving. Het heeft talloze voordelen, zoals verbetering van de luchtkwaliteit, vermindering van stress en bevordering van sociale interactie. Bij Braat begrijpen wij dit als geen ander en zetten wij ons in om samen met woonstichtingen te werken aan een optimale woonsfeer.

Onze hoveniers zijn bekend met de nieuwste groentrends en kunnen u adviseren over welke planten en bomen het beste passen bij uw specifieke locatie. Wij streven naar duurzaamheid en maken gebruik van milieuvriendelijke materialen en technieken om een groene leefomgeving te realiseren die niet alleen mooi is, maar ook op lange termijn goed blijft gedijen.

Maak kennis met onze dienstverlening

Braat biedt woningcorporaties een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van groenaanleg en -onderhoud. Of u nu een nieuw bouwproject wilt voorzien van een park of de tuinen rondom sociale huurwoningen netjes wilt verzorgen, wij zetten onze passie voor groen graag in om aan al uw wensen te voldoen.

Onze ervaren hoveniers gaan graag met u in gesprek om uw specifieke behoeften en eisen te inventariseren. Vervolgens stellen wij een plan op dat volledig is afgestemd op uw situatie. Via advies naar ontwerp, aanleg en periodiek onderhoud, bij Braat bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en service.

Een greep uit onze projecten

Ga voor groen

Het toevoegen van groen is altijd mogelijk. Voor iedere uitdaging hebben wij een groene oplossing. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw woningcorporatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

10-03-2017aanleg_buitenruimte_woonstichting_ettenleur_braat_breda_oosterhout-1

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.