DuurzaamHeid

Duurzaam

Braat makers van groenbeleving, het toonaangevende hoveniersbedrijf, staat bekend om zijn passie voor duurzaamheid en groenbeleving. Wij zijn gefocust op het uitvoeren van duurzame groene projecten voor scholen, woningcorporaties, bedrijven, gemeenten en particulieren. Als lid van NL Greenlabel streven wij naar het realiseren van een duurzame groene omgeving door middel van advies, keurmerken en labels.

Samen staan we voor een groene toekomst!

ontdek de kracht van duurzaamheid

Bij Braat geloven we in de kracht van duurzaamheid. Onze missie is om iedere klant bewust te maken van het belang van een groene toekomst en hen te laten genieten van prachtige, natuurlijke tuinen die tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn. Met onze expertise en ervaring kunnen wij u helpen uw buitenruimte om te toveren tot een duurzaam paradijs dat zowel esthetisch als ecologisch verantwoord is. Voorbeelden te over in de vorm van, Groene Daken, Groene Gevels en Urban Rewilding!

Waarom zou je nu moeten kiezen voor een duurzame benadering? Simpelweg omdat ons milieu constant onder druk staat door verstedelijking, vervuiling en klimaatverandering. Het creëren en behouden van groene ruimtes wordt steeds belangrijker om in balans te blijven met de natuurlijke wereld om ons heen. Daarnaast hebben studies aangetoond dat tijd spenderen in een groene omgeving positieve invloeden heeft op onze gezondheid en welzijn.

Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een Containertuintje in de wijk om de biodiversiteit maar ook de samenhorigheid te verhogen!

onze duurzaamheidsaanpak

Braat is er trots op dat we aangesloten zijn bij NL Greenlabel, een gerenommeerde instantie op het gebied van duurzaamheid. Wij werken nauw samen met architecten, tuinontwerpers en andere groene professionals om ervoor te zorgen dat onze projecten aan de hoogste duurzaamheidsnormen voldoen. We geven advies, helpen bij de realisatie en doen het onderhoud.

Onze duurzaamheidsaanpak begint met het gebruik van milieuvriendelijke materialen en technieken zoals waterrecyclingssystemen, natuurlijke onkruidbestrijding en energiezuinige verlichting. Daarnaast investeren wij in educatie en bewustwordingsprogramma’s om mensen te informeren over hoe zij zelf een steentje kunnen bijdragen aan een groene toekomst.

Bij Braat maken we ook gebruik van lokale plantensoorten die goed gedijen in ons klimaat. Deze planten hebben minder water nodig en trekken insecten, vogels en andere dieren aan, wat de biodiversiteit bevordert. Daarnaast ontwerpen wij tuinen met regenwateropvangsystemen om zo waterverbruik te verminderen.

Een greep uit onze projecten

uw groene toekomst begint hier

Wanneer u kiest voor Braat, kiest u voor een betere wereld. Door samen te werken met ons team van experts kunt u genieten van prachtige groene ruimtes die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook milieuvriendelijk zijn. Onze duurzame aanpak zorgt voor een grotere biodiversiteit en draagt ​​bij aan het behoud van onze planeet.

Elk project dat wij uitvoeren is uniek en afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu een bedrijf, instelling, gemeente of particulier bent, wij staan garant voor duurzame resultaten die indruk maken.

 

328458414_659073549310219_4773903004814479949_n

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.