Groene daken

Groene daken

Duurzaamheid ontmoet groenbeleving

Als trotse hovenier in Nederland zet “Braat makers van groenbeleving” zich al jaren in voor een groenere, duurzamere wereld. Eén van de meest innovatieve oplossingen die we aanbieden, is het aanleggen van Groene daken.

WAT ZIJN GROENE DAKEN?

Groene daken, soms ook wel bekend als  Sedum daken, zijn bedekt met een speciaal type beplanting. Ze zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar brengen ook tal van duurzame voordelen met zich mee.

Voordelen van een Groen dak:

  1. Natuurlijke Isolatie: Sedum daken bieden uitstekende isolatie, waardoor je energiekosten bespaart in zowel zomer als winter.
  2. Langere Levensduur: Een Sedum dak beschermt je dakbedekking tegen weersinvloeden, waardoor de levensduur verlengd wordt.
  3. Bevordering van Biodiversiteit: Het dak trekt verschillende insecten en vogels aan, wat bijdraagt aan een grotere biodiversiteit.
  4. Waterretentie: Groene daken helpen bij het opvangen en vertragen van regenwater, waardoor de belasting op het riool vermindert.

 

Braat’s Expertise in Sedum Dak Aanleg
Met een rijke ervaring in groenbeleving, zorgt Braat voor een vlekkeloze aanleg van jouw Sedum dak. Ons team houdt rekening met de structuur, het ontwerp en de drainage, zodat je optimaal profiteert van alle voordelen.

Maak kennis met onze dienstverlening

Laat je inspireren door de mogelijkheden van Sedum daken en draag bij aan een groener, duurzamer Nederland. Neem vandaag nog contact op met “Braat makers van groenbeleving” en zet de eerste stap naar jouw eigen groendak!

Onze ervaren hoveniers gaan graag met u in gesprek om uw specifieke behoeften en eisen te inventariseren. Vervolgens stellen wij een plan op dat volledig is afgestemd op uw situatie. Via advies naar ontwerp, aanleg en periodiek onderhoud, bij Braat bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en service.

Een greep uit onze projecten

Ga voor groen

Het toevoegen van groen is altijd mogelijk. Voor iedere uitdaging hebben wij een groene oplossing. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw stichting? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

328458414_659073549310219_4773903004814479949_n

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.