Gemeenten

Gemeenten

Braat makers van groenbeleving is een team van professionele hoveniers die gespecialiseerd zijn in het creëren van groen in al zijn verschijningsvormen. Wij begrijpen de waarde van groen in uw gemeente als geen ander en kunnen u helpen bij zowel de aanleg als het onderhoud ervan. Met oog voor detail en een passie voor duurzaamheid zorgen wij ervoor dat uw gemeente optimaal kan genieten van prachtig aangelegde groenvoorzieningen.

Met liefde en Aandacht

Doordat Braat makers van groenbeleving gebruikmaakt van hoogwaardige materialen en innovatieve technieken, kunnen wij u garanderen dat uw gemeente kan genieten van groenvoorzieningen die jarenlang mee gaan. Onze professionals hebben ruime ervaring in het aanleggen en onderhouden van diverse groene projecten en staan bekend om hun vakmanschap. U kunt vertrouwen op ons inzicht, efficiency en betrouwbaarheid.

Daarnaast begrijpen wij dat elk project uniek is. Daarom gaan we graag met u in gesprek om uw wensen en ideeën te inventariseren, zodat we een maatwerkoplossing kunnen bieden die perfect aansluit bij de behoeften van uw gemeente.

Een groene oase voor gemeenten

De vraag naar bebouwing stijgt, vaak ten koste van groen. Braat is de maker van groenbeleving ook binnen de gemeente. Voor steden en dorpen. Samen met stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten kijken wij naar de mogelijkheden om meer groen toe te voegen. Bovendien zijn wij dé partner voor de aanleg en het onderhoud van dit soort projecten.

Voor meerdere gemeenten en bedrijven zorgen wij voor extra groen. Als lid van NL Greenlabel doen wij alles met een duurzame blik, waardoor het groen en de omgeving weer met elkaar in balans komen! Ontdek de projecten die wij realiseerden.

Een greep uit onze projecten

Ga voor groen

Het toevoegen van groen is altijd mogelijk. Voor iedere uitdaging hebben wij een groene oplossing. Benieuwd wat wij kunnen betekenen in jouw gemeente? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.