Scholen

Scholen

Welkom bij Braat, dé expert in groenbeleving voor scholen. We begrijpen dat elke onderwijsinstelling uniek is, en dat verdient een groene omgeving die inspiratie, welzijn en natuurlijke schoonheid uitstraalt.

Met liefde en Aandacht

Een groene omgeving is niet slechts een toevoeging aan het schoolterrein. Het is een investering in de mentale en fysieke gezondheid van uw studenten en personeel. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat groene ruimten de concentratie verbeteren, stress verminderen en de algehele welbevinden bevorderen.

Wat Biedt Braat zoal?

  1. Advies: Onze deskundigen nemen de tijd om uw visie en wensen te begrijpen, en komen met praktische adviezen op maat.

  2. Ontwerp: Met creativiteit en innovatie ontwerpen we groene ruimten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam.

  3. Aanleg: Ons ervaren team neemt de volledige zorg van de aanleg op zich, zodat uw school kan genieten van een vlekkeloze transformatie.

  4. Onderhoud: Een groene ruimte verdient het beste onderhoud. We zorgen ervoor dat uw terrein er het hele jaar door levendig en uitnodigend uitziet.

Braat: Uw Partner in Groenbeleving

Braat is al jarenlang een betrouwbare naam in de groenbelevingssector. Voor ons gaat het niet alleen om het planten van bomen en struiken. Het gaat om het creëren van een omgeving waarin leerlingen en personeel zich verbonden voelen met de natuur, wat bijdraagt aan een positievere leerervaring.

Maak kennis met onze dienstverlening

Braat biedt scholen een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van groenaanleg en -onderhoud. Of u nu een nieuw bouwproject wilt voorzien van groen of de tuinen rondom school netjes wilt verzorgen, wij zetten onze passie voor groen graag in om aan al uw wensen te voldoen.

Onze ervaren hoveniers gaan graag met u in gesprek om uw specifieke behoeften en eisen te inventariseren. Vervolgens stellen wij een plan op dat volledig is afgestemd op uw situatie. Via advies naar ontwerp, aanleg en periodiek onderhoud, bij Braat bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en service.

Een greep uit onze projecten

Ga voor groen

Het toevoegen van groen is altijd mogelijk. Voor iedere uitdaging hebben wij een groene oplossing. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw stichting? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

12bf5d0d-7859-47db-8ef8-0405a03da2bf

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.