Vergroening schoolplein de kornalijn

🌳 Vergroening Schoolplein De Kornalijn door Braat Makers van Groenbeleving 🌳

🏢 Tegen het Grijze Beton 🌿

In een wereld waar grijze oppervlakken vaak domineren, is het essentieel dat kinderen de kans krijgen om zich met de natuur te verbinden. Als specialisten in groene ruimtes, streeft Braat Makers van Groenbeleving ernaar om de natuur terug te brengen naar plekken waar het ’t hardst nodig is: schoolpleinen.

🍀 Een Schoolplein Herdefinieerd 🎡

Het schoolplein van De Kornalijn is getransformeerd van een standaard speelgebied naar een bruisend, natuurlijk paradijs. Deze plek dient niet alleen als speelruimte maar ook als een educatief platform waar kinderen kunnen leren over de flora en fauna, en even kunnen ontsnappen aan hun hectische schooldagen.

🌳 Krachtig Partnerschap: Braat en Krachtig Buiten 🌳

Voor de transformatie van het schoolplein van De Kornalijn hebben we nauw samengewerkt met Petra Wevers van Krachtig Buiten (www.krachtigbuiten.nl). Door onze krachten te bundelen, verrijken we onze projecten met een gedeelde passie voor natuur, spel en educatie. De expertise van Krachtig Buiten in het creëren van levendige en natuurrijke buitenruimtes vormt een perfecte aanvulling op onze visie. Samen met Krachtig Buiten brengen we een extra dimensie in onze schoolpleintransformaties, waarbij we de grenzen van groen onderwijs en natuurlijk spelen voortdurend verleggen.

🌼 Balans tussen Functie en Schoonheid 🎨

Met creatieve toevoegingen zoals avontuurlijke wilgentenen hutten, esthetisch aangename robinia pergola’s voor schaduw, en rustgevende zitplekken, hebben we esthetiek naadloos met functionaliteit gecombineerd. Het opnemen van gerecycled metselwerk benadrukt onze toewijding aan duurzaam en stijlvol ontwerp.

🏞 Een Levendige Leeromgeving 🍃

Het gaat verder dan gewoon speelapparatuur. We hebben een rijke variëteit aan planten en bomen geïntegreerd, zodat kinderen kunnen interageren met diverse vormen van groen. Speelroutes moedigen fysieke activiteit aan, en de vrolijke kleuterhangsets voegen een leuke twist toe, waardoor het hele schoolplein tot leven komt.

🎉 25 Jaar De Kornalijn: Een Feest van Groei en Ontwikkeling 🎂

In het licht van het 25-jarig jubileum van Basisschool De Kornalijn, werd het schoolplein op feestelijke wijze heropend als een levendige, groene speel- en leeromgeving. Deze mijlpaal werd gevierd met de hele schoolgemeenschap, waarbij de inzet van iedereen, inclusief de bijdragen van Petra van KrachtigBuiten, Braat – makers van Groenbeleving en andere sleutelfiguren, erkend werd. Lees meer over deze bijzondere dag en de vieringen via deze link.

🌺 Laat Braat Uw Schoolplein Transformeren 🌐 

Wij geloven dat elk kind recht heeft op een groene, levendige speelomgeving. Een schoolplein moet meer zijn dan een plek voor een korte pauze; het moet een plek zijn waar kinderen zich kunnen verliezen in spel, leren en persoonlijke groei. Wilt u uw schoolplein omvormen tot zo’n groene belevingsruimte? Neem dan contact op met Braat Makers van Groenbeleving en laat ons uw visie tot leven brengen. 🌸📞🌟