ons team

Over ons

HET BEGON… MET EEN FIETSKAR door sander braat

Ik was 16 en had een bijbaantje als hovenier. Het duurde niet lang voor mensen mij zelf vroegen voor klusjes in hun tuin. Wanneer je iets heel graag doet, is alles mogelijk. Van mijn vader kreeg ik een fietskar. Volgeladen met snoeimateriaal en tuingereedschap reed ik naar mijn eerste klanten. Het verhaal deed snel de ronde en steeds meer mensen belden mij voor een klus. Zodra het kon, ruilde ik mijn fietskar in voor een pick-up. Zo is Braat ontstaan.

MET LIEFDE VOOR HET VAK

De pick-up is vervangen door een wagenpark. Groene vingers heb ik nog steeds. Inmiddels zijn daar behoorlijk wat handjes bijgekomen. Enthousiaste hoveniers en andere specialisten met dezelfde liefde voor het vak. Die iedere dag met evenveel plezier de handen uit de mouwen steken om een prachtige groenbeleving voor jou te maken.

GROEN MAAKT GELUKKIG

De naam, Braat – makers van groenbeleving, hebben wij niet voor niets gekozen. Groen maakt gelukkig, dat is wetenschappelijk bewezen. Natuurlijk kunnen we een tuin als een ‘helikopterplatform’ aanleggen, maar de combinatie met bloemen, bomen of planten stemt vrolijk. Een onderhoudsvriendelijke tuin wil niet zeggen dat deze helemaal bestraat moet zijn. Dat is een groot misverstand.

ZONDER ZORGEN

Bij de aanleg van een tuin komen veel specialisten kijken. Je kunt het natuurlijk zelf regelen. Je hebt iemand voor de bestrating, de riolering en weer andere bedrijven voor de beplanting, de overkapping of het zwembad. Voor je het weet ben je de hele dag als projectleider aan het bellen om alles in goede banen te leiden. Heb jij daar geen zin in?

Bij Braat pakken wij dit anders aan. Onze kracht is de inzet van ons team van specialisten die gezamenlijk zorg dragen voor de coördinatie van het gehele project. Zo zorgen wij ervoor dat je één aanspreekpunt behoudt tijdens het hele proces. We werken met de juiste mensen die met hetzelfde enthousiasme hun vak beoefenen. Het resultaat is een prachtige tuin, precies zoals je het voor ogen hebt.

Zorgeloos genieten van het groen. Braat – Makers van groenbeleving maakt dat mogelijk.

Sander Braat – Makers van groenbeleving.

Een greep uit onze projecten

Ga voor groen

Het toevoegen van groen is altijd mogelijk. Voor iedere uitdaging hebben wij een groene oplossing. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw droomtuin? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.