vergroening schoolplein

🌳 Braat Makers van Groenbeleving herdefinieert het schoolplein van KBS Helder Camara 🌳

🏢 Van Grijs naar Groen 🌱 

Waar ooit een monochroom en oninspirerend schoolplein lag, heeft Braat Makers van Groenbeleving een adembenemende transformatie bewerkstelligd. Het schoolplein van basisschool KBS Helder Camara is nu een levendig epicentrum van groen, natuurlijk spelen, en leren.

🍀 Intuïtieve Ontdekking 🧭 

Ons design draait om het stimuleren van intuïtief leren en spelen. Door het integreren van diverse groene elementen en speelstructuren nodigen we kinderen uit om hun omgeving actief te verkennen, waarbij hun zintuigen geprikkeld worden en hun nieuwsgierigheid wordt aangewakkerd.

🌸 Educatieve Bloemenperkjes 🌺 

Niet zomaar bloemen! Deze kleurrijke toevoegingen dienen niet alleen als esthetische verfraaiing, maar hebben ook een educatieve functie. Door kinderen te introduceren aan verschillende plantensoorten en hen te leren over het ecosysteem, bieden we hen een diepgaande verbinding met de wonderen van de natuur.

🌳 Natuurlijk Spel in de Spotlight 🏞 

Het is niet alleen de groene beplanting die opvalt. De speeltoestellen zijn zo ontworpen dat ze perfect integreren met de natuurlijke omgeving, waardoor het gevoel van natuurlijk spelen versterkt wordt. Elk element is zorgvuldig gekozen om harmonie met de omgeving te bevorderen en kinderen uit te nodigen tot avontuur.

🌟 Een Schoolplein als Verrijking 🎓 

Met een harmonieuze mix van spel en educatie is dit schoolplein een echte aanwinst voor KBS Helder Camara. Onder leiding van Braat Makers van Groenbeleving is het omgetoverd tot een plek waar kinderen op een organische manier kunnen ontdekken, spelen en groeien. 🍃📚🧡