Zakelijk

Zakelijk

Groen staat hoog op de agenda van veel bedrijven, organisaties en gemeenten. Bedrijfstuinen, buiten en binnen. Groen in dorpen, steden op scholen en voor woningcorporaties. Waarom? In allerlei opzichten biedt groen voordelen. In de omgang met elkaar, in de beleving van een omgeving en niet te vergeten, als het gaat om het duurzame behoud van een mooie en groene aarde.

Groen voor Bedrijven & Organisaties

Voor ontwerp, aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen is Braat dé partner voor jouw zakelijke groenbeleving. Groen op een manier die past bij jouw bedrijf of organisatie.
Samen maken wij een plan geheel op maat en naar persoonlijke wensen. Van advies en aanleg tot onderhoud. Wij komen graag bij je langs voor een persoonlijke kennismaking.

Een groene oase voor woningcorporaties, gemeenten, scholen en bedrijven

 

De vraag naar bebouwing stijgt, vaak ten koste van groen. Braat is de maker van groenbeleving ook binnen gemeentes. Voor steden en dorpen. Samen met stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten kijken wij naar de mogelijkheden om meer groen toe te voegen. Bovendien zijn wij dé partner voor de aanleg en het onderhoud van dit soort projecten. En werken wij zelf samen met gerenommeerde partners zoals NL Greenlabel & SDG Lokaal.

Voor tal van gemeenten, organisaties en bedrijven zorgen wij voor extra groen. Ontdek de projecten die wij realiseerden.

Een greep uit onze projecten

Ga voor groen

Het toevoegen van groen is altijd mogelijk. Voor iedere uitdaging hebben wij een groene oplossing. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf, woningcorporatie, school of in jouw gemeente? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

20-09-2017sander_braat_groenbeleving_tuinaanleg_breda_lodewijk_hoekstra

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.