Advies

Advies

Als dé voortrekker in de wereld van groenbeleving, introduceert Braat zich als hét hoveniersbedrijf dat duurzaamheid ademt in elke vezel. Onze onwrikbare passie voor een duurzame groene omgeving heeft ons een vooraanstaande plek gegeven bij scholen, woningcorporaties, bedrijven, gemeenten én particulieren.

Als trots lid van NL Greenlabel, streven wij verder dan alleen het planten van bomen. Onze missie? Een groene omgeving die opvalt door duurzaamheid – dit realiseren we door deskundig advies, gerespecteerde keurmerken en betrouwbare labels.

Laten we hand in hand gaan voor een groene toekomst.

WAAROM KIEZEN VOOR ONS DUURZAAMHEIDSADVIES?

  1. Expertise in Duurzaam Groen 🌿: Bij Braat is groen meer dan een kleur. We zien elke groene ruimte als een kans om impact te maken. Ons toegewijde team specialiseert zich in de samensmelting van schoonheid en duurzaamheid, waardoor elk groen project niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook ecologisch verantwoord.

  2. Op Maat Gemaakte Adviezen 📝: Wij begrijpen dat geen twee tuinen identiek zijn. Daarom zorgen wij voor duurzaamheidsadviezen die precies passen bij jouw wensen en behoeften. Dit, altijd in samenspraak en in lijn met de hoge standaarden van NL Greenlabel.

  3. Toekomstbestendig Groen 🌏: Bij Braat kijken we vooruit. Wij ontwerpen tuinen die niet alleen nu prachtig zijn, maar ook de tand des tijds doorstaan. Of het nu gaat om het behoud van water, het stimuleren van biodiversiteit, of het gebruik van duurzame materialen – Braat is de naam waar je op kunt bouwen.

Kies vandaag nog voor Braat en geef vorm aan de groene dromen van morgen! 🌱

Duurzaamheid Is Geen Keuze, Het Is Onze Verantwoordelijkheid

Bij Braat, makers van groenbeleving, zien we onszelf als ambassadeurs van een groene toekomst. We zijn vastbesloten om duurzame keuzes te maken in elk aspect van ons werk. Ons duurzaamheidsadvies is meer dan een dienst – het is een weerspiegeling van onze waarden en onze toewijding aan onze planeet.

Laat Braat U Helpen het Verschil Te Maken

Bent u klaar om de stap naar een duurzamere groene omgeving te zetten? Laat ons u begeleiden op deze reis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend duurzaamheidsadviesgesprek en ontdek hoe u kunt bijdragen aan een groenere, mooiere wereld.

Een greep uit onze projecten & Blogs

Ga voor groen

Het toevoegen van groen is altijd mogelijk. Voor iedere uitdaging hebben wij een groene oplossing. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw stichting? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

20-09-2017duurzame_landelijke_tuin_zwemvijver_nl_greenlabel_breda_oosterhout_den_hout_waalwijk-15

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.