Advies & Implementatie duurzaamheid Berry World

Braat 🍃: Makers van Groenbeleving voor Berry World 🍓 – Een Groenere Toekomst Samen Bouwen

  • BREEAM-certificering & Projectdoel 🌱: Bij Braat zijn we er trots op dat we voor Berry World een uniek terreinplan hebben ontwikkeld dat streeft naar BREEAM-punten. Ons werk is gericht op specifieke credits, waaronder LE1, LE3, LE4, LE6 en WAT 6. Het eindresultaat? Een groen landschap dat niet alleen duurzaam is, maar ook prachtig integreert met de omgeving van de Stelvenseweg te Made.

  • Ecologische Maatregelen 🦇: Natuurbescherming staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben we met zorg maatregelen geïmplementeerd die de natuurlijke habitat van het gebied respecteren en verrijken. Dit betekent dat vleermuizen, vogels en insecten in dit gebied een veilige en bloeiende thuisbasis vinden.

  • Duurzame Materialen 🏗️: Ons keuzeproces voor materialen is streng en zorgvuldig. Elk materiaal dat we kiezen, moet niet alleen esthetisch passend zijn, maar ook duurzaamheid op lange termijn garanderen. Zo zorgen we voor een blijvende impact die verder gaat dan het visuele.

  • Waterbeheer & Inheems Groen 🌧️: Bij Braat is elk ontwerp gericht op het optimaal benutten van de natuurlijke hulpbronnen. Onze terreininrichting voor Berry World is daarop geen uitzondering, met een nadruk op regenwatergebruik en het bevorderen van inheemse flora.

  • Innovatieve Groenvoorzieningen 🌼: We brengen innovatie en natuur samen. Van ecovriendelijke groendaken tot insectenhotels, we stimuleren biodiversiteit op elke mogelijke manier. Dit betekent dat elk aspect van het landschap – van hagen tot struiken – bijdraagt aan een rijk ecosysteem.

  • Beheer & Monitoring 🔍: Duurzaamheid stopt niet bij de aanleg. We zorgen ervoor dat onze groenprojecten goed worden onderhouden en gemonitord, zodat ze continu bijdragen aan een betere omgeving en consistent hoogwaardige resultaten leveren.

  • Samenwerking met Experts 🎓: Door samen te werken met professionals zoals Econsultancy, verzekeren we ons van een plan dat wetenschappelijk onderbouwd en ecologisch sound is. We vertrouwen op hun expertise om ons te begeleiden bij elke stap.

  • Aanvullende Maatregelen 🌳: Bij Braat gaan we altijd een stap verder. Naast onze standaardmaatregelen hebben we aanvullende initiatieven geïntroduceerd, zoals nestkasten en specifieke habitats, om het lokale ecosysteem te verrijken en te ondersteunen.

Bij Braat streven we ernaar om voorop te lopen in duurzame groenoplossingen. Samen met partners zoals Econsultancy zetten we ons in voor een groenere, betere toekomst. Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen een verschil maken. 🌍🌿🤝