containertuintje

Containertuintje

Verberg je gemeentecontainers en vuilnisbakken niet langer achter saaie schuttingen. Kies voor een duurzaam en esthetisch alternatief met onze container tuintjes.

Wat zijn Container Tuintjes?

Container tuintjes zijn door onze partner CityGard speciaal ontworpen groene ruimtes die naadloos rondom je afvalcontainers passen. Deze kleine oases niet alleen maskeren je vuilnisbakken, maar dragen ook bij aan de lokale biodiversiteit en de algehele groenbeleving van de omgeving.

De Voordelen van een Container Tuintje:

1. Esthetiek: Verander een noodzakelijk maar onooglijk element van je buitenruimte in een levend kunstwerk.

2. Duurzaamheid: Maak gebruik van inheemse plantensoorten die minder water nodig hebben en ondersteun lokale insecten en vogels.

3. Ruimte-efficiëntie: Gebruik de ruimte die anders onbenut zou blijven rondom je containers optimaal.

4. Biodiveristeit: Planten rondom je containers fungeren als kleine oases voor allerlei soorten leven. Ze zijn daarmee een springplank naar andere groengebieden in de stad!

Waarom Kiezen Voor Braat?

Met jarenlange ervaring in het vak zijn wij bij Braat Makers van Groenbeleving experts in het creëren van unieke groene oplossingen. We begrijpen het belang van zowel functionaliteit als esthetiek in tuinontwerp. Door te kiezen voor onze container tuintjes, kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en een echte groenbeleving, iets wat ook bevestigd wordt door onderzoeksinstellingen!

Begin Vandaag Nog Met Je Eigen Container Tuintje

Geef je afvalcontainers de groene entourage die ze verdienen. Neem vandaag nog contact op met Braat Makers van Groenbeleving en ontdek hoe wij je buitenruimte kunnen transformeren met onze innovatieve container tuintjes.

Een greep uit onze projecten

Ga voor groen

Het toevoegen van groen is altijd mogelijk. Voor iedere uitdaging hebben wij een groene oplossing. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw stichting? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

274238273_5175446495840593_5257584058989538307_n

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.