NL Greenlabel

NL Greenlabel

Bij Braat geloven we dat elke tuin of buitenruimte meer is dan slechts een verzameling planten en tegels. Het is een verlengstuk van uw leefomgeving, een plek waar duurzaamheid en natuurlijke schoonheid hand in hand gaan. Daarom zijn wij trots op onze samenwerking met NL Greenlabel.

Wat is NL Greenlabel?

NL Greenlabel staat voor duurzaamheid in de groene sector. Opgericht met de visie dat een groene leefomgeving niet alleen mooi, maar ook duurzaam moet zijn, streeft NL Greenlabel naar landschappen die in harmonie zijn met de natuur, milieu en de mens.

Waarom kiezen voor een NL Greenlabel hovenier zoals Braat?

1. Duurzaamheidsgarantie: Met de richtlijnen en expertise van NL Greenlabel creëren we tuinen die milieuvriendelijk zijn en bijdragen aan een betere biodiversiteit.

2. Kwaliteit en Kennis: Door de nauwe samenwerking met NL Greenlabel zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste duurzame technieken en producten.

3. Persoonlijke Touch: Bij Braat zorgen we ervoor dat duurzaamheid en persoonlijke wensen samen komen. U krijgt een tuin die niet alleen duurzaam is, maar ook perfect past bij uw stijl en behoeften.

De Voordelen van een Duurzaam groen

Bijdrage aan een Gezonder Milieu: Minder watergebruik, natuurlijke ongediertebestrijding en het gebruik van duurzame materialen dragen bij aan een lagere ecologische voetafdruk.

Bevordering van de Biodiversiteit: Een duurzame tuin biedt ruimte voor verschillende plant- en diersoorten, wat bijdraagt aan een rijke biodiversiteit in uw buurt.

Lange Termijn Voordelen: Duurzame tuinen vergen op de lange termijn vaak minder onderhoud en kunnen kosten besparen.

Sluit je aan bij de Groene Revolutie!

Bent u klaar om de stap te zetten naar een groenere, duurzamere tuin? Neem contact op met Braat – Makers van Groenbeleving en laten we samenwerken om uw visie tot leven te brengen.

Met de expertise van NL Greenlabel en de passie van Braat, wordt elke tuin een duurzaam paradijs.

Een greep uit onze projecten

Ga voor groen

Het toevoegen van groen is altijd mogelijk. Voor iedere uitdaging hebben wij een groene oplossing. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw stichting? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

gmeelsvg_Capture_a_mesmerizing_and_realistic_photograph_framed__856076ea-731f-4609-b3a2-6fa32bcc1270

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.