Tuinaanleg

Tuinaanleg

Het tuinontwerp is er, je ziet jezelf er al helemaal zitten. Alleen moet de tuin nog wel ‘even’ aangelegd worden. Bloempotten vullen dat lukt nog wel, een complete tuin aanleggen wordt een ander verhaal. Onze vakmensen gaan met liefde aan de slag en nemen de complete aanleg uit handen. Zodat jij straks heerlijk kunt genieten van jouw tuin.

Van ontwerp naar aanleg

Braat, makers van Groenbeleving, is specialist in het aanleggen van tuinen. We hebben een team van professionals, van timmerman tot stratenmaker en plantenexpert. Geen ontwerp is voor ons te gek. Of dat nu gaat om een daktuin, veranda, overkapping of sedumdak. Wij hebben de juiste vakmensen om jouw droomtuin te maken. Allemaal onder één dak.

TOT UW DIENST

Onze professionals nemen alles uit handen. Wij steken onze groene handen dagelijks uit de mouwen.  Braat kan u helpen met de volledige tuin of met een onderdeel. Zo kunnen we u ondersteunen bij duurzaam advies, grondwerk, bestratingoverkapping, schutting, schuur, vlonder, verlichting, beplanting, robot maaier, beregening, vijver, groen dak, groene gevel en een duurzame tuin! 

Zonder zorgen

Geef de hele aanleg uit handen en je hoeft je geen zorgen te maken. Wij zorgen voor de goede mensen, materialen en benodigdheden. Alles geheel naar het ontwerp van jouw tuin. Is het seizoen om bepaalde beplanting aan te leggen pas later? Dan komen we daar gewoon voor terug. En bedenk je tijdens het aanlegproces dat je nog iets aan wilt passen? Dan kan dat in goed overleg. Bij Braat gaan wij altijd voor de perfecte groenbeleving in jouw tuin. Geniet ook zonder zorgen van jouw tuin. Meer informatie over onze mogelijkheden voor de aanleg van je tuin?

Een greep uit onze projecten

Ieder seizoen genieten van je tuin

Op verschillende momenten in het jaar vraagt een tuin extra aandacht. Wij zorgen met liefde voor jouw tuin. Zodat jij er iedere dag van kunt genieten, welk seizoen het ook is.

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.