Groene tuin Made

🌿 Nieuwe Groene Tuinaanleg door Braat Makers van Groenbeleving

🌊 Unieke RVS Vijver Centraal in de door Braat aangelegde tuin schittert een op maat gemaakte RVS vijver. Dit unieke materiaalkeuze geeft de vijver een moderne uitstraling en garandeert jarenlang plezier zonder onderhoudszorgen. De reflectie van het water tegen het roestvrijstaal creëert een serene sfeer die je onmiddellijk tot rust brengt.

🌸 Waterlelies: Natuurlijke Schoonheid In deze speciaal ontworpen vijver hebben we waterlelies geplant. Deze prachtige drijvende planten voegen niet alleen een vleugje kleur toe aan de vijver, maar helpen ook het ecosysteem in balans te houden. Hun delicate bloemen en sierlijke bladeren zijn een lust voor het oog en zorgen voor een natuurlijke en vredige uitstraling.

🟫 Schellevis Betontegels: Robuuste Elegantie Omringend de vijver hebben we gekozen voor Schellevis betontegels. Deze tegels staan bekend om hun duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Het subtiele, organische patroon van de tegels vormt een prachtig contrast met het glanzende RVS van de vijver, waardoor een harmonieus geheel ontstaat.

🛤 Gralux Halfverharding: Natuurlijke Looproutes Voor de paden die door de tuin lopen, hebben we Gralux halfverharding gebruikt. Dit materiaal zorgt voor een stevige ondergrond, terwijl het tegelijkertijd een natuurlijk en lichtelijk verend gevoel onder de voeten biedt. Het zorgt voor een coherente verbinding tussen de verschillende onderdelen van de tuin.

🌳 Meerstammige Catalpa: Majestueuze Schaduwgevers De tuin wordt verrijkt met de aanwezigheid van meerstammige Catalpa bomen. Deze bomen zijn niet alleen een majestueus gezicht met hun brede bladerkroon, maar bieden ook aangename schaduw op zonnige dagen. Hun karakteristieke stammen geven de tuin een stoer en tegelijkertijd sierlijk karakter.

🍃 Hosta Sieboldiana Elegans: Grondige Schoonheid Direct onder de Catalpa’s hebben we de Hosta Sieboldiana Elegans geplant. Deze vaste planten staan bekend om hun grote blauwgroene bladeren en hun vermogen om goed te gedijen in schaduwrijke gebieden. Ze voegen textuur en kleur toe aan de bodem en vormen een prachtige aanvulling op het algehele tuinontwerp.

Voor een diepere duik in deze groene oase die we hebben gecreëerd, nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. 🌍📞