DUURZAME TUIN

🌿 Nieuwe Duurzame Tuinaanleg door Braat Makers van Groenbeleving

🌀 Speelse Ronde Elementen De recent aangelegde tuin door het team van Braat schittert met unieke ronde ontwerpelementen. Deze vormen bieden een vernieuwende uitstraling en maken de tuin uniek. De speelsheid wordt nog eens extra benadrukt door de vloeiende lijnen die overal in de tuin terugkomen.

🪨 Zitje van Kinderkoppen Centraal in de tuin hebben we een bijzonder zitje gecreëerd met behulp van kinderkoppen. Deze tijdloze steensoort zorgt voor een authentieke sfeer en nodigt uit tot gezellig samenzijn. De robuuste uitstraling van de kinderkoppen staat in mooi contrast met het zachte groen van de beplanting eromheen.

🌳 Duurzame Overkapping Om zowel beschutting te bieden tegen de zon als tegen de regen, is er een stijlvolle overkapping geplaatst. Deze duurzame constructie is zo ontworpen dat het perfect integreert met de rest van de tuin. Het biedt een fijne plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht, ongeacht het weer.

🌱 Jonge Beplanting Hoewel de tuin er nu al prachtig uitziet, moet de beplanting nog volledig tot bloei komen. We hebben gekozen voor een mix van inheemse planten die zorgen voor biodiversiteit en die bijdragen aan een gezond ecosysteem. Geef het wat tijd en dit groene paradijs zal in volle glorie stralen!

🚁 In Beeld Gebracht met een Drone Om de schoonheid en complexiteit van deze tuin goed vast te leggen, hebben we gebruik gemaakt van een drone. De luchtopnames laten elk detail en elk ontwerpelement zien. Dit biedt een compleet nieuw perspectief en toont de harmonie tussen alle onderdelen van de tuin.

💡 Optimale Groenbeleving voor Klanten Bij Braat streven we ernaar om niet alleen prachtige groenbelevingen te creëren, maar deze ook optimaal in kaart te brengen. Met tools zoals dronefotografie kunnen onze klanten hun tuin vanuit elk oogpunt bekijken en zich volledig onderdompelen in de groene oase die we samen hebben gecreëerd.

Benieuwd naar onze nieuwste creatie? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies! 🌍📞