aanplanten bergvliet villa's

Bergvliet Villa’s: Harmonie Tussen Luxe en Biodiversiteit 🌿🏡

🍃 Historische Schoonheid Meets Modern Comfort:
Bergvliet Villa’s, genesteld in de serene Oosterhoutse bossen, staat symbool voor een perfecte balans tussen de schoonheid van het verleden en de luxe van het heden. De locatie op een historisch landgoed getuigt van een rijke geschiedenis en voegt een extra dimensie toe aan uw verblijf, waar u ook wordt omringd door modern comfort.

🦋 Biodiversiteit in de Voorhoede:
Bij Braat Makers van Groenbeleving zijn we er trots op deel uit te maken van dit unieke project, zowel in de planvorming als in de realisatie. Tijdens de ontwerpfase hebben we bewust gekozen voor inheemse soorten die bijdragen aan de biodiversiteit. Hiermee verzekeren we een natuurlijke symbiose tussen de luxueuze villa’s en de omliggende natuur.

🏌️ Ultiem Golfplezier:
Een 18-holes golfbaan binnen handbereik! Golf liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Bergvliet Villa’s. Het uitgestrekte groene landschap dient niet alleen als esthetische achtergrond, maar biedt ook een premium golfervaring voor zowel beginners als gevorderden.

💆‍♀️ Welzijn op Zijn Best:
Met een immens wellness-complex van 4.000 m2 biedt Bergvliet Villa’s bezoekers een toevluchtsoord voor ontspanning. Duik in de verscheidene zwembaden, laat de dagelijkse stress wegglijden in de whirlpools, en omarm de ultieme rust die dit complex te bieden heeft.

🚴‍♂️ De Brabantse Natuur:
De villa’s zijn een ideaal startpunt voor natuurliefhebbers die willen wandelen en fietsen. De Brabantse bossen nodigen uit voor avontuur en ontdekking, en de nabijheid van bruisende steden zoals Breda en Den Bosch zorgt voor een gevarieerd aanbod van activiteiten.

🏠 Moderne Villa’s Met Een Hart voor Natuur:
Elke villa in Bergvliet straalt luxe en modern comfort uit, waarbij men de buitenwereld even vergeet. Bij Braat hebben we ervoor gezorgd dat elk ontwerp hand in hand gaat met respect voor de natuur, waardoor elke villa naadloos opgaat in de omgeving.

Een verblijf bij Bergvliet Villa’s staat garant voor een harmonieuze mix van luxe, natuur en cultuur. Ontdek zelf hoe Braat Makers van Groenbeleving dit majestueuze project tot leven heeft gebracht, en hoe biodiversiteit en luxe hand in hand gaan in dit unieke resort. 🌳🛏️✨