sander braat

Sander Braat: De Duurzame Hovenier en Expert achter BRAAT – Makers van Groenbeleving 🌿

Introductie van Sander Braat ✨ Meet Sander Braat, een ware visionair in het hovenierslandschap. Vanaf zijn 14e levensjaar heeft hij een diepe passie voor groene ruimtes ontwikkeld. Na het voltooien van zijn opleiding aan het Prinsentuincollege in Breda opende hij al op 19-jarige leeftijd zijn eigen bedrijf: BRAAT – makers van groenbeleving. Zijn rol omvat alles, van verkoop tot tuinontwerpen, en hij heeft een speciale voorliefde voor duurzame, natuurlijke buitenruimtes.

📚 Altijd Blijven Leren 📚 Maar het stopt hier niet voor Sander. Hij gelooft sterk in voortdurende educatie en ontwikkeling. Vandaar dat hij regelmatig terugkeert naar de klas, de laatste keer voor de opleiding tot NL Terreinlabel Expert. Zijn doel? Niet alleen bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen in de groene sector, maar ook echt bijdragen aan een meer duurzame toekomst voor onze buitenruimtes.

🌍 Duurzaamheid in de Praktijk 🌍 Wat betekent deze opleiding in de praktijk? Dankzij zijn nieuwe expertise kan Sander gemeentes, woningcorporaties en bedrijven uitgebreider adviseren over hoe ze hun groene, duurzame ambities kunnen realiseren. De methodologie van NL Terreinlabel speelt hierbij een cruciale rol, en Sander is een trotse ambassadeur van deze aanpak.

🏆 Trots op Projecten 🏆 Sander heeft al talloze projecten op zijn naam staan, maar er is er een waar hij bijzonder trots op is: de buitenruimte van het nieuwe gebouw van Easyflex in Oosterhout. BRAAT was verantwoordelijk voor zowel het ontwerp als de aanleg, en het eindresultaat is adembenemend. En met de toewijding van zijn team blijft deze bedrijfstuin er ook in de toekomst prachtig uitzien dankzij regulier tuinonderhoud.

Conclusie: Als u op zoek bent naar een expert die duurzaamheid, vakmanschap en voortdurende innovatie combineert, dan is Sander Braat van BRAAT – makers van groenbeleving uw go-to hovenier. Zijn passie voor groen en zijn onophoudelijke drang om te blijven leren maken hem tot een unieke speler in de wereld van groenbeleving.