Aanleg tuin te Made

🍃 Braat Makers van Groenbeleving presenteert: Een Speelse en Sfeervolle Tuintransformatie

🪨 Speelse Staptegels voor Dimensie en Body 

Elk detail telt wanneer we een tuin ontwerpen, en met dit project hebben we de toevoeging van speelse staptegels gebruikt om diepte en dimensie aan de tuin te geven. Deze tegels nodigen uit tot interactie en verkennen, waardoor de tuin een dynamisch en boeiend landschap wordt.

💡 Avondmagie met Tuinverlichting 

Een tuin zou op elk moment van de dag moeten schitteren. Daarom hebben we strategisch tuinverlichting geplaatst, zodat de schoonheid van de tuin zelfs na zonsondergang kan worden gewaardeerd. Het licht werpt een zachte gloed over de tuin, waardoor een sfeervolle ambiance ontstaat voor avondlijke ontspanning en samenzijn.

🪜 Traptreden: Functionaliteit ontmoet Esthetiek 

Vanuit het verhoogde terras is de rest van de tuin gemakkelijk bereikbaar dankzij de elegant geplaatste traptreden. Ze vormen niet alleen een praktisch element om het niveauverschil te overbruggen, maar dragen ook bij aan de visuele eenheid en stroom van de tuin.

🌿 Jaarrond Groen en Bloeiende Wonderen 

De zorgvuldig geselecteerde combinatie van graszoden, rhododendrons en vibernums zorgt ervoor dat deze tuin het hele jaar door groen blijft. Maar het stopt daar niet. In het bloeiseizoen verrassen ze ook met hun schitterende bloemen. En laten we de siergrassen en overige bloemen niet vergeten, die deze zomer een extra vleugje elegantie en kleur zullen toevoegen.

🖼️ Voor en Na: De Tuintransformatie 

De bijgevoegde foto’s vertellen het verhaal van deze transformatie. Ze laten duidelijk de metamorfose zien van hoe de tuin eruitzag voor onze interventie tot het prachtige eindresultaat na de aanleg.

✍️ Ontwerp met Visie door Sander Braat 

Elk stukje van deze tuin ademt de creativiteit en visie van Sander Braat. Zijn expertise en oog voor detail zijn duidelijk te zien in hoe elk element van de tuin samenkomt in een harmonieuze en betoverende symfonie van groen en bloei.

Bent u benieuwd naar hoe Braat Makers van Groenbeleving uw buitenruimte kan transformeren tot een levend kunstwerk? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden! 🌱📞