Luxe Dakterras

🌿 Braat Groenbeleving: Uw Partner voor Luxe Dakterrassen 🌿

Verticaal transport door Braat te regelen?
🏗️ Wij begrijpen dat het realiseren van uw droom dakterras logistieke uitdagingen kan omvatten. Daarom biedt Braat Makers van Groenbeleving de optie om verticaal transport te organiseren. Indien dit door ons wordt geregeld, zullen we in overleg de eventuele meerkosten transparant en zorgvuldig met u afstemmen. Uw tevredenheid en gemak staan voorop!

Bouwkundige Elementen: de Basis van Luxe
🔨 Van een solide Douglas schutting tot een robuuste, op maat gemaakte berging, we leveren bouwkundige elementen die zowel functioneel als esthetisch zijn. Wij zorgen ervoor dat elk aspect van de constructie voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en ontwerp, zoals gedetailleerd afgewerkte zwarte Rhombus planken die een luxe uitstraling geven aan uw dakterras.

Tuinafscheiding: Privacy in Stijl
🌲 Onze Douglas schuttingen bieden niet alleen privacy maar versterken ook de natuurlijke uitstraling van uw buitenruimte. Elk element, van aluminium staanders tot maatwerk houten frames, wordt met precisie geïnstalleerd. En met onze elegante schuttingpoort, inclusief hoogwaardige RVS inbouwsloten, is uw dakterras een veilige en stijlvolle haven.

Berging: Functioneel Ontmoet Verfijning
🏡 Een op maat gemaakte Douglas berging zorgt voor een perfecte harmonie tussen gebruiksgemak en verfijnde uitstraling. Uw berging, met een dak van EPDM-folie en stijlvolle afwerkingen, wordt een integraal en praktisch element van uw dakterras.

Vlonders: Natuurlijke Elegantie
🌳 De keuze voor een hardhouten vlonder in wild verband legt de basis voor een natuurlijke elegantie die uw dakterras definieert. Samen met de vakkundige aanleg van een houten balklaag biedt Braat een duurzaam en prachtig fundament voor uw buitenruimte.

Inrichtingselementen: De Finishing Touch
💧 Met geavanceerde beregeningssystemen en sfeervolle in-lite tuinverlichting creëren we een dakterras dat zowel overdag als ’s avonds uitnodigt tot genieten. Onze grondkabels en stopcontacten worden professioneel aangelegd, zodat uw dakterras zowel functioneel als fraai is.

Potten en Bloembakken: Levende Kunstwerken
🌸 Wij plaatsen op maat gemaakte polyester bloembakken die niet alleen een lust voor het oog zijn maar ook uw beplanting optimaal ondersteunen. Met zorgvuldig gekozen potgrond en bodemverbeteraars zorgt Braat ervoor dat uw planten prachtig en gezond groeien.

Beplanting: Van Groen naar Groots
🍃 We kiezen samen met u de beste vaste planten en siergrassen om uw dakterras te verlevendigen. Van de Alchemilla mollis tot de sierlijke Hakonechloa macra, wij planten met kennis en passie. Heesters en bomen zoals de Ficus caria worden door ons deskundig geplaatst en verankerd, voor een resultaat waar u jarenlang van geniet.

Met Braat Makers van Groenbeleving wordt elk dakterras een unieke, weelderige en luxe buitenruimte die perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Laten we samen uw visie tot leven brengen. 🌟