Op Dreef te Princenhage

🌱 Realisatie Hofje bij Op Dreef in Princenhage Bij het creëren van een woonomgeving die zowel esthetisch als functioneel is, staat Braat – Makers van groenbeleving altijd voorop. Voor het project bij Op Dreef in Princenhage hebben wij precies dat gedaan. Hier zijn enkele hoogtepunten:

🏡 Een Hofje voor Iedereen In het hart van Princenhage hebben we een groen hofje gecreëerd dat als rustpunt dient voor alle nieuwe inwoners van de omgeving. Een plek waar men even kan ontsnappen aan de dagelijkse drukte en echt kan genieten van het buitenleven.

🍃 Karakteristieke Groene Band Ons ontwerp voor het hofje is geïnspireerd op de architectuurstijl ‘Delftse School’. Deze stijl staat bekend om zijn eenvoud, symmetrie en harmonie met de omgeving. De groene band die we hebben aangelegd sluit naadloos aan op deze esthetische principes, waardoor het hofje een tijdloze uitstraling heeft.

Klaar vóór de Inwoners Wat dit project echt uniek maakt, is onze efficiëntie en toewijding aan het project. Het ‘Hof ter Dreef’ was al volledig gereed voordat de eerste inwoner zijn nieuwe woning betrad. Dit betekent dat vanaf dag één de inwoners konden genieten van een prachtig aangelegd hofje, zonder het ongemak van lopende werkzaamheden.

Bij BRAAT – Makers van groenbeleving streven we ernaar om niet alleen prachtige groene ruimtes te creëren, maar ook om gemeenschappen dichter bij de natuur te brengen. Dit project bij Op Dreef in Princenhage is een perfect voorbeeld van onze toewijding aan die missie.