Tuinaanleg Zevenbergen

🌿 Landelijk en Modern bij Zevenbergen: Braat’s Natuurlijke Zwemvijver Project 🌿

🔳 Moderne Tegelontwerpen: In deze schitterende tuin in het landelijke Zevenbergen hebben we gekozen voor 100x100cm tegels. Deze grootformaat tegels zorgen niet alleen voor ruimtelijke terrassen, maar maken de paden ook uiterst beloopbaar. De tegels, in combinatie met de fraaie houten vlonders, vormen samen een harmonieuze en stijlvolle basis voor het hele tuinontwerp.

🌳 Volwassen Groen: Voor een onmiddellijk volwassen en gevestigd aanzien van de tuin, hebben we geopteerd voor grotere bomen, waaronder de berk, pinus en parrotia. Deze majestueuze bomen bieden niet alleen schaduw en privacy, maar voegen ook een vleugje majestueuze natuur toe aan de setting.

🌸 Balans in Beplanting: Met bloeiende vaste planten, robuuste groene hagen en een fris gazon hebben we een perfecte balans in de tuin gecreëerd. Elk plantenelement is zorgvuldig gekozen en geplaatst om een levendig, maar rustgevend palet van groen te vormen.

🌠 Technologie en Luxe: We geloven dat een tuin niet alleen esthetisch verbluffend moet zijn, maar ook functioneel. Met toevoegingen zoals een geavanceerd beregeningssysteem, sfeervolle tuinverlichting, een efficiënte robotmaaier, een sfeervolle overkapping en natuurlijk de verbluffende zwemvijver, wordt in deze tuin luxe en comfort naar een hoger niveau getild.

🎥 Vooruitblik met 3D: Voordat we aan de slag gingen, hebben we een gedetailleerd 3D tuinontwerp gemaakt om een duidelijk beeld van het eindresultaat te kunnen geven. Dit zorgt niet alleen voor een naadloze uitvoering, maar geeft onze klanten ook de mogelijkheid om hun droomtuin te visualiseren voordat de eerste schop de grond ingaat.

Bij Braat Makers van Groenbeleving streven we naar perfectie in elk project. Bent u benieuwd naar ons 3D tuinontwerp voor dit project? Scroll dan verder om het in volle glorie te bekijken! 🌱🌊🔍