Duurzame wandelroute Vijf Eiken & Heihoef

🌱 DUURZAAM WANDELEN MET BRAAT, MAKERS VAN GROENBELEVING! 🌿🥾

Bij Braat zijn we buitengewoon trots dat wij, namens het Grote Oogst Vijf Eiken & Heihoef project, de unieke kans hebben gekregen om de klimaatadaptieve wandelroute op bedrijventerrein Vijf Eiken & Heihoef te ontwerpen. Dit pad vertegenwoordigt onze inzet voor duurzaam ondernemen en een diepere interactie met onze omgeving. Gemaakt met milieuvriendelijke materialen en methoden, biedt deze route iedereen de kans om in harmonie met de natuur te leven.

🔧 Aanpak Gericht op Milieuverbetering

Elk aspect van deze wandelroute is ontworpen om zowel praktisch als esthetisch te voldoen aan onze filosofie van duurzaamheid. Met het gebruik van lokale materialen en natuurlijke hulpbronnen verrijken we het landschap zonder het te belasten, wat laat zien dat een respectvolle behandeling van de natuur kan leiden tot belangrijke milieuverbeteringen.

🐦 Biodiversiteit Boost

Deze nieuwe route bevordert de biodiversiteit en dient als toevluchtsoord voor diverse flora en fauna. Het op maat gemaakte insectenhotel, mogelijk gemaakt door de Rabobank, versterkt niet alleen de visuele aantrekkelijkheid van de route maar speelt ook een cruciale rol in het ondersteunen van ecologische functies zoals bestuiving en natuurlijke plaagbestrijding. Dit bevordert een gezonder en veerkrachtiger ecosysteem waarvan zowel werknemers als de lokale gemeenschap kunnen genieten.

🚶 Bevorderen van Gezondheid en Welzijn

De wandelroute biedt een ideale kans om dagelijkse stress te ontvluchten en op te gaan in een rustgevende, natuurlijke omgeving. We hopen dat deze groene oase een bron van inspiratie en verjonging wordt voor iedereen die het pad betreedt, door zowel mentale focus te verhogen als fysiek welzijn te bevorderen.

💧 Klimaatadaptief Ontwerp

Deze route is een essentieel onderdeel van onze strategie om de impact van klimaatverandering te beheren. Het is ontworpen om weerstand te bieden aan lokale klimaatuitdagingen en dient als een voorbeeld voor toekomstige projecten.

🌍 Samenwerken voor een Groene Toekomst

Ons werk binnen het Grote Oogst Vijf Eiken & Heihoef project in samenwerking met lokale ondernemers, de gemeente Oosterhout en de provincie Noord-Brabant illustreert wat mogelijk is als verschillende partijen met gemeenschappelijke doelen samenwerken. We zetten ons in voor duurzaamheid over belangrijke thema’s zoals Energietransitie, Klimaatadaptatie, Circulaire Economie, en Slimme Mobiliteit.

🔗 Betrokken en Transparant

Bij Braat hechten we veel waarde aan transparantie en actieve betrokkenheid van alle belanghebbenden. Door het overtreffen van verwachtingen, verdiepen we het begrip en de waardering voor onze duurzame projecten.

https://www.oosterhout.nl/ondernemen/bedrijventerreinen/vijf-eiken

https://www.brabant.nl/subsites/groteoogst/bedrijventerreinen/vijf-eiken-heihoef-in-oosterhout