Zwembad Oosterhout

🌊 Zwembad Oase door Braat Makers van Groenbeleving 🌱

🏊‍♂️ Zwembad als Centraal Punt Duik in de rustgevende schoonheid van deze tuin met een opvallend zwembad dat niet alleen verfrissing biedt tijdens warme zomerdagen, maar ook het majestueuze middelpunt vormt. Omringd door sierlijke siergrassen en een opvallende witte watermuur, wordt het zwembad het onbetwiste hart van de tuin, dat “body” en elegantie biedt aan de gehele buitenruimte.

🌾 Natuurlijke Vlonderterras Achterin Ervaar de rust en sereniteit van het vlonderterras, strategisch geplaatst achterin de tuin. Het dient als een ideale plek om te ontspannen, te reflecteren of gewoon te genieten van de natuurlijke schoonheid die deze groenbeleving te bieden heeft.

🌳 Groenblijvende Hagen & Witte Hortensia’s De zijkanten van de tuin zijn verfraaid met weelderige, groenblijvende hagen die een levendige groene muur vormen. Hiermee wordt een gevoel van geborgenheid en privacy gecreëerd. Vóór deze hagen prijken de stralende witte hortensia’s, die met hun heldere kleur een speels contrast bieden en tegelijkertijd de tuin van kleur voorzien.

🌲 Vijf Meerstammige Platanen voor Privacy & Hoogte De vijf indrukwekkende meerstammige platanen zijn niet alleen een blikvanger, maar dragen ook bij aan de privacy van de tuin. Ze voegen een verticaal element toe en geven de tuin een gevoel van grandeur en hoogte, terwijl ze tegelijkertijd een natuurlijke schaduwplek bieden.

📐 Strakke Lijnen & Losse Beplanting De kunst van deze tuin ligt in de perfecte balans tussen de strakke, geometrische lijnen en de losse beplanting. Deze combinatie zorgt voor een harmonieuze samenhang waar rust, eenvoud en balans centraal staan. Het resultaat is een tuin die zowel modern als tijdloos aanvoelt.

🖋️ Ontwerp van Sander Braat Achter dit schitterende project staat de visie en expertise van Sander Braat, die met zijn unieke aanpak en oog voor detail, deze tuin tot een meesterwerk heeft getransformeerd. Elk element weerspiegelt zijn toewijding aan kwaliteit en groenbeleving.

Vertrouw op Braat Makers van Groenbeleving om uw buitenruimte om te toveren tot een plek van sereniteit en schoonheid, waar elk element zorgvuldig is overwogen en ontworpen voor maximale impact en genot.