versterk jij ons team!

Vacature open sollicitatie

WORD JIJ DE NIEUWE MAKER VAN GROENBELEVING BIJ BRAAT? 🌱

Vacature: Open Sollicitatie – Word een Maker van Groenbeleving bij BRAAT!

🌿 Passie voor Groen:

 • Heb jij een diepe liefde voor de natuur en wil je die passie elke dag inzetten? Bij BRAAT ademen we groen en zoeken we naar gelijkgestemde zielen.

Werk met Plezier:

 • Sluit je aan bij een team dat niet alleen van zijn vak houdt, maar ook van lachen, samenwerken en elke dag iets bijzonders creëert. Bij BRAAT is elke dag een avontuur in het groen.

🌍 Duurzaamheid als Kern:

 • Word deel van een organisatie waar duurzaamheid centraal staat. We respecteren de aarde, maar ook elkaar. Een gezonde balans tussen werk en privé en het welzijn van onze medewerkers zijn voor ons net zo belangrijk.

💡 Breng Je Eigen Unieke Vaardigheden:

 • Of je nu een ervaren hovenier bent, een groen ontwerper of gewoon iemand met een visie voor een groenere wereld, wij willen graag horen wat jij aan tafel brengt.

📈 Groei & Ontwikkeling:

 • Wij geloven in het potentieel van elk individu. Of je nu een ervaren professional bent of net begint, bij BRAAT krijg je de kans om te groeien, te leren en je ambities waar te maken.

✉️ Solliciteer nu:

 • Voel je dat dit de plek voor jou is? Wacht dan niet en stuur ons je CV en motivatie. Vertel ons waarom jij de perfecte aanvulling zou zijn voor ons team!

🔗 Neem contact op:

 • Heb je vragen of wil je meer weten over BRAAT en wat het betekent om een ‘Maker van Groenbeleving’ te zijn? Ben jij klaar om je talenten in te zetten voor de mooiste groenprojecten?
 • Stuur je CV naar info@braatgroenbeleving.nl. Heb je vragen? Neem contact op via 0162-748190 of mail naar info@braatgroenbeleving.nl.

We kijken uit naar jouw verhaal en hopen je snel te verwelkomen als onze nieuwe Maker van Groenbeleving! 🌳🌸🌼

Meer weten over deze vacature? Laat je contact gegevens achter in het onderstaand formulier!

Formulier

  Stap voor Stap naar Jouw Groene Droomjob

  Bij Braat makers van Groenbeleving streven we naar transparantie en duidelijkheid, ook als het gaat om ons sollicitatieproces. Wij willen dat elke kandidaat weet wat hij of zij kan verwachten. Hieronder een overzicht van ons proces:

  1. Bericht van Ontvangst
   Zodra jouw sollicitatiebrief en CV bij ons binnen zijn, sturen we een bevestigingsmail. Zo weet je dat we jouw sollicitatie goed hebben ontvangen.

  2. Beoordeling van de Sollicitatie
   Zolang de vacature op onze website staat, is de sollicitatieprocedure actief. Elke week nemen we de tijd om alle ontvangen brieven en CV’s zorgvuldig door te nemen. Daarna besluiten we welke kandidaten we willen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

  3. Het Kennismakingsgesprek
   Wanneer je profiel aansluit bij wat we zoeken, ontvang je een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek. Hierin vermelden we alle details zoals datum, tijdstip en locatie. Mocht je niet geselecteerd zijn, dan laten we dat ook per e-mail weten.

  4. Ontdek de Praktijk: Meeloopdagen
   Een goed gesprek is het begin, maar de echte magie van ons vak ontdek je pas in de praktijk. Bij een positief kennismakingsgesprek nodigen we je uit om enkele dagen met onze hoveniers mee te lopen. Zo kun je ervaren of de functie, het team en de werkzaamheden bij jou passen. Na deze dagen volgt een evaluatie waarin we samen de ervaringen bespreken en bepalen hoe we verder gaan.

  5. Arbeidsvoorwaarden en de Laatste Details
   De laatste stap is het arbeidsvoorwaardengesprek. Hier bespreken we zaken zoals salaris en andere arbeidsvoorwaarden. Zijn we het eens? Dan heten we je van harte welkom bij Braat makers van Groenbeleving!

  Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures waarderen we niet. We zijn op zoek naar authentieke talenten die écht bij ons willen werken.

  Een greep uit onze projecten

  Ga voor groen

  Het toevoegen van groen is altijd mogelijk. Voor iedere uitdaging hebben wij een groene oplossing. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw droomtuin? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

  Braat heeft altijd een groene oplossing!

  Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.