graszoden

Graszoden

Bij Braat makers van groenbeleving begrijpen we als geen ander het belang van een mooi gazon in uw tuin. Onze passie voor groen en ons streven naar perfectie komt tot uiting in elk project dat we aanpakken. Met ons deskundige team zetten we ons in voor het creëren van groene oases waarin uw gras bijdraagt aan een harmonieuze groenbeleving.

Dienstverlening Rondom Graszoden

Graszoden met Verschillende Gebruiksmogelijkheden

Of u nu een siergazon wenst dat dient als de perfecte groene achtergrond voor uw tuin of een speelgazon dat tegen een stootje kan, wij hebben de ideale oplossing voor u. Onze graszoden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften.

Graszaad met Verschillende Gebruiksmogelijkheden

Heeft u liever een meer gepersonaliseerde benadering? Dan is ons assortiment graszaad de perfecte keuze. Wij bieden zaden die geschikt zijn voor verschillende doeleinden, zodat u het gras kunt kiezen dat het beste bij uw tuin past.

Professionele Bemesting

Voor een gezond en weelderig gazon is professionele bemesting essentieel. Ons team voorziet u van de beste bemesting om uw gazon in optimale conditie te houden.

Deskundig Advies

Bij Braat staan we klaar om u te adviseren over de beste keuzes voor uw tuin. Met onze expertise in groenbeleving helpen we u graag bij het creëren van de tuin van uw dromen.

Een greep uit onze projecten

Ga voor groen

Het toevoegen van groen is altijd mogelijk. Voor iedere uitdaging hebben wij een groene oplossing. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw droomtuin? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.