Tuinonderhoud in MADE

Tuinonderhoud Made

Je vindt het heerlijk om van je tuin in Made te genieten. Tijd voor het onderhoud heb je niet. Af en toe vegen, het gras maaien of wat onkruid plukken dat lukt nog wel. Het echte grote onderhoud, zoals snoeien of het winter- en zomerklaar maken van je tuin, laat je liever aan de tuinman over. Zodat jij kunt genieten van een prachtige en bloeiende tuin in ieder seizoen.

Groot en klein tuinonderhoud

Voor standaard en seizoensgebonden onderhoud, grote en kleine tuinen in Made. Braat neemt al het onderhoud van jouw tuin compleet uit handen. Wij brengen jouw tuin weer in topconditie. Zodat jij kunt genieten zonder de groene zorgen.

Seizoensgebonden & groot tuinonderhoud

Zomer, herfst, winter of lente. Jouw tuin vraagt ieder seizoen om wat extra aandacht. De hoveniers uit Made van Braat zorgen dat jouw tuin de juist aandacht krijgt. Hoe groot of klein deze ook is.

STANDAARD & KLEIN TUINONDERHOUD

Het maaien van het gras, wieden van onkruid, verzorging van planten en bomen of het snoeien van de heg. De specialisten van Braat zorgen met liefde voor jouw tuin.

Het gemak van goed materiaal

Niet al het onderhoud van je tuin hoeft veel tijd te kosten. Daarom denken wij graag met je mee in een passende oplossing. Voor sommige zaken is een lokale hovenier nodig uit Made, voor ander onderhoud kan goed materiaal ook een uitkomst bieden. De robotmaaier biedt bijvoorbeeld een uitkomst bij het onderhoud van jouw gazon.

Geniet van het groen zonder zorgen

Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor tuinonderhoud of de producten die wij aanbieden? Neem contact met ons op en ontdek welke mogelijkheden er zijn voor jouw tuin. Kun jij genieten van de tuin, terwijl deze onder handen wordt genomen.

Een greep uit onze projecten

EEN OPFRISSER VOOR JE TUIN

Je geniet al jaren van jouw tuin. Je vindt ‘m nog steeds prachtig, alleen wil je graag een ander terras of misschien wat nieuwe beplanting. Mag het speeltoestel nu echt weg of vraag je je af op welke manier er speelmogelijkheden in passen. Ook voor die vragen biedt Braat een groene oplossing. Wij denken graag met je mee op welke manier we jouw tuin op kunnen frissen, met alle wensen van nu, zodat deze weer als nieuw lijkt.

Een beetje van jezelf en een beetje van Braat

Vind je het onderhouden van je tuin juist wel ontspannend? Wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom delen we graag onze kennis met je. In onze blogs lees je over wat er in welk seizoen belangrijk is voor jouw tuin in Made.

WhatsApp Image 2023-08-09 at 13.48.57

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen in Made? Neem contact met ons op voor meer informatie.