Tuinontwerp

Tuinontwerp

Bij BRAAT – Makers van Groenbeleving geloven we dat een tuin een verlengstuk van uw huis is. Het is een plek waar u kunt genieten van het groen, een heerlijk etentje kunt hebben met vrienden, kunt ontspannen met een boek of kunt genieten van een kop koffie in de ochtendzon. Ons doel is om uw droomtuin te ontwerpen en te creëren, altijd volledig op maat en afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Als ervaren hoveniers en specialisten in tuinontwerp, begrijpen we dat het ontwerpen van de perfecte tuin een balans vereist tussen esthetiek en functionaliteit. Of u nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische tuin, een traditionele, weelderige tuin of iets daartussenin, ons team van tuinontwerpers heeft de vaardigheden en ervaring om uw visie tot leven te brengen.

Bij BRAAT – Makers van Groenbeleving, streven we ernaar om tuinontwerpen te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. We gebruiken de beste materialen en planten die passen bij het lokale klimaat en de bodemomstandigheden, zodat uw tuin het hele jaar door op zijn best is.

Tuinontwerp in 4 stappen

Een droomtuin is voor iedereen anders. Waar de een houdt van groen en modern, houdt een ander van weelderig met bloemen. Bij Braat ontwerpen en maken wij groenbelevingen altijd op maat. Persoonlijk en met liefde.

 1. Intake
  Waarschijnlijk heb je al verschillende ideeën voor jouw nieuwe tuin. Daar zijn wij heel benieuwd naar. Net als naar de tuin zelf. Daarom maken we altijd eerst persoonlijk kennis, bij jou op locatie. Zo ontdekken wij wat jouw wensen zijn en kunnen we aan de slag met een ontwerp op maat. Passend bij jou en je tuin.
 2. Schetsontwerpen
  Naast alle wensen en ideeën, zijn afmetingen en ligging van de tuin bepalend voor het persoonlijk tuinontwerp. Met dit tuinontwerp krijg je een voorproefje van de groenbeleving in jouw toekomstige tuin.
 3. Definitief ontwerp
  Samen bespreken we het ontwerp en het idee voor de beplanting. Aan de hand van jouw reactie en opmerkingen maken we een definitief tuinontwerp inclusief een aanleg- en beplantingsplan. Ook is er de mogelijkheid om een 3D ontwerp van je toekomstige tuin te laten maken!
 4. Vrijblijvende offerte
  De volgende stap is een geheel vrijblijvende offerte voor de aanleg van de toekomstige droomtuin. 
 5. Aan de slag
  Akkoord met het ontwerp en de offerte? Dan steken wij de groene vingers uit de mouwen. Het resultaat? De tuin waar jij van droomde.

Ontdek groenbelevingen die wij maakten

Ieder seizoen genieten van je tuin

Op verschillende momenten in het jaar vraagt een tuin extra aandacht. Wij zorgen met liefde voor jouw tuin. Zodat jij er iedere dag van kunt genieten, welk seizoen het ook is.

330394823_1245907349468996_6788134654100377572_n

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.