Tuinontwerp in made

Tuinontwerp Made

Uw droomtuin in Made begint met een gedetailleerd en persoonlijk tuinontwerp van Braat, de vakkundige makers van Groenbeleving. In Made staan we klaar om samen met u de eerste schetsen te maken, waarbij uw ideeën en wensen de leidraad vormen. Of u nu al maanden nadenkt over de herinrichting van uw tuin of net begint met brainstormen, ons ervaren team in Made staat klaar om uw visie te vertalen naar een praktisch en esthetisch tuinontwerp. We nodigen u uit voor een persoonlijk gesprek waarin we samen de mogelijkheden verkennen om uw tuin in Made efficiënt en naar wens in te richten. Een goed ontwerp vormt de basis voor een tuin waar u jarenlang van kunt genieten.

De hovenier van Made

Bij Braat, dé specialisten in tuinontwerp in Made, creëren we tuinen die dienen als een verlengstuk van uw thuis. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een moderne, minimalistische tuin of een weelderige, traditionele tuin, in Made realiseren we tuinontwerpen die een perfecte balans bieden tussen esthetiek en functionaliteit. Samenwerken met ons betekent kiezen voor duurzaamheid en gebruiksgemak, waarbij we materialen en planten selecteren die perfect passen bij de lokale omstandigheden in Made. Bent u klaar om de reis naar uw droomtuin in Made te starten? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uw groene oase in Made wacht op u!

Bij BRAAT – Makers van Groenbeleving, streven we ernaar om tuinontwerpen te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. We gebruiken de beste materialen en planten die passen bij het lokale klimaat en de bodemomstandigheden, zodat uw tuin het hele jaar door op zijn best is.

Tuinontwerp in 4 stappen

Een droomtuin is voor iedereen anders. Waar de een houdt van groen en modern, houdt een ander van weelderig met bloemen. Bij Braat ontwerpen en maken wij groenbelevingen altijd op maat. Persoonlijk en met liefde.

 1. Intake
  Waarschijnlijk heb je al verschillende ideeën voor jouw nieuwe tuin. Daar zijn wij heel benieuwd naar. Net als naar de tuin zelf. Daarom maken we altijd eerst persoonlijk kennis, bij jou op locatie. Zo ontdekken wij wat jouw wensen zijn en kunnen we aan de slag met een ontwerp op maat. Passend bij jou en je tuin.
 2. Schetsontwerpen
  Naast alle wensen en ideeën, zijn afmetingen en ligging van de tuin bepalend voor het persoonlijk tuinontwerp. Met dit tuinontwerp krijg je een voorproefje van de groenbeleving in jouw toekomstige tuin.
 3. Definitief ontwerp
  Samen bespreken we het ontwerp en het idee voor de beplanting. Aan de hand van jouw reactie en opmerkingen maken we een definitief tuinontwerp inclusief een aanleg- en beplantingsplan. Ook is er de mogelijkheid om een 3D ontwerp van je toekomstige tuin te laten maken!
 4. Vrijblijvende offerte
  De volgende stap is een geheel vrijblijvende offerte voor de aanleg van de toekomstige droomtuin. 
 5. Aan de slag
  Akkoord met het ontwerp en de offerte? Dan steken wij de groene vingers uit de mouwen. Het resultaat? De tuin waar jij van droomde.

Ontdek groenbelevingen die wij maakten

Ieder seizoen genieten van je tuin

Op verschillende momenten in het jaar vraagt een tuin extra aandacht. Wij zorgen met liefde voor jouw tuin. Zodat jij er iedere dag van kunt genieten, welk seizoen het ook is.

ontwerp tot onderhoud

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen in Made? Neem contact met ons op voor meer informatie.