Tuinaanleg in breda

Tuinaanleg Breda

Op zoek naar een expert in tuinaanleg in de regio Breda? Braat, de makers van Groenbeleving, staan klaar om uw tuindroom te realiseren. Wij zijn uw lokale specialist in Breda, met de expertise en het vakmanschap om een groene oase te creëren in uw achtertuin. Ongeacht of u tijd of kennis tekort komt, wij zijn er om u te helpen. Van het opstellen van een gedetailleerd plan met uw ideeën tot het daadwerkelijk uitvoeren ervan, wij zorgen ervoor dat elk aspect van uw tuin in Breda volledig naar wens is. Ontdek de mogelijkheden die Braat in Breda u kan bieden, en verhoog niet alleen uw wooncomfort, maar ook de waarde van uw woning.

De hovenier van Breda

Laat uw tuin in Breda tot bloei komen met de hulp van Braat, dé makers van Groenbeleving. Met een gedegen plan van aanpak en uw wensen als leidraad, transformeren we uw buitenruimte in Breda tot een prachtige tuin waar u binnen de kortste keren van kunt genieten. 

TOT UW DIENST

Onze professionals nemen alles uit handen. Wij steken onze groene handen dagelijks uit de mouwen.  Braat kan u helpen met de volledige tuin of met een onderdeel. Zo kunnen we u ondersteunen bij duurzaam advies, grondwerk, bestratingoverkapping, schutting, schuur, vlonder, verlichting, beplanting, robot maaier, beregening, vijver, groen dak, groene gevel en een duurzame tuin! 

Zonder zorgen

Geef de hele aanleg in Breda uit handen en je hoeft je geen zorgen te maken. Wij zorgen voor de goede mensen, materialen en benodigdheden. Alles geheel naar het ontwerp van jouw tuin. Is het seizoen om bepaalde beplanting aan te leggen pas later? Dan komen we daar gewoon voor terug. En bedenk je tijdens het aanlegproces dat je nog iets aan wilt passen? Dan kan dat in goed overleg. Bij Braat gaan wij altijd voor de perfecte groenbeleving in jouw tuin.

Geniet ook zonder zorgen van jouw tuin. Meer informatie over onze mogelijkheden voor de aanleg van je tuin?

Een greep uit onze projecten

Ieder seizoen genieten van je tuin

Op verschillende momenten in het jaar vraagt een tuin extra aandacht. Wij zorgen met liefde voor jouw tuin. Zodat jij er iedere dag van kunt genieten, welk seizoen het ook is.

323729600_1176949823194934_2059635369228694653_n

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen als de hovenier van Breda? Neem contact met ons op voor meer informatie.