TUINEN IN breda

Tuinen Breda

Bent u op zoek naar een droomtuin in Breda? Een plek waar u kunt ontspannen, genieten van de natuur en tijd kunt doorbrengen met uw dierbaren? Dan bent u bij BRAAT – Makers van Groenbeleving aan het juiste adres. Wij zijn uw lokale professionele hovenier in Breda, gespecialiseerd in het creëren van prachtige, functionele en duurzame tuinen die perfect passen bij uw levensstijl en persoonlijke smaak.

Uw unieke groenbeleving

Bij BRAAT begrijpen we dat elke tuin uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan hoveniersdiensten aan, van tuinontwerp, tuinaanleg tot tuinonderhoud. Of u nu een kleine stadstuin in Breda heeft of een groot landgoed, ons team van ervaren hoveniers staat klaar om uw visie tot leven te brengen.

tot uw dienst

Onze professionals nemen alles uit handen. Wij steken onze groene handen dagelijks uit de mouwen.  Braat kan u helpen met de volledige tuin of met een onderdeel. Zo kunnen we u ondersteunen bij duurzaam advies, grondwerk, bestratingoverkapping, schutting, schuur, vlonder, verlichting, beplanting, robot maaier, beregening, vijver, groen dak, groene gevel en een duurzame tuin! 

Een groene oase

Wij geloven dat een tuin meer is dan alleen een buitenruimte. Het is een verlengstuk van uw huis, een plek waar herinneringen worden gemaakt. Daarom streven we ernaar om tuinen in Breda te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en duurzaam. Daarin werken wij samen met gerenommeerde partners zoals Smits BV, NL tuinlabel en de Tegelhandel.

Of u nu op zoek bent naar een complete tuinrenovatie, een nieuw tuinontwerp of gewoon wat hulp nodig heeft bij het tuinonderhoud, BRAAT – Makers van Groenbeleving is er om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We kijken ernaar uit om samen met u uw droomtuin te creëren.

Een greep uit onze projecten

Ga voor groen

Het toevoegen van groen is altijd mogelijk. Voor iedere uitdaging hebben wij een groene oplossing. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw droomtuin? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

348867589_953995762303630_5113919047162971898_n

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen in Breda? Neem contact met ons op voor meer informatie.