Achtertuin te Made

Project Highlight: Een harmonieuze tuin vol contrasten!

🌳 Rode Zuil Beuken & Siergrassen: Direct bij het binnenkomen van deze achtertuin valt het oog op de statige rode zuil beuken die sierlijk de zijkanten van de tuin bekleden. Hieromheen dansen groenblijvende siergrassen die in de zomer pronken met hun paarse bloemen. Deze beplantingskeuze voegt diepte en textuur toe, en creëert een gevoel van rust en sereniteit.

🚶‍♂️ Betontegels & Natuursteen: Het zachte groen van het gras wordt sierlijk doorsneden door een pad van betontegels. Wat deze tegels bijzonder maakt, zijn de natuursteentjes die erin verwerkt zijn. Dit detail laat de tegels fonkelen en reflecteren, en draagt bij aan een modern en chique gevoel in de tuin.

🌸 Krentenboompje & Hortensia’s: Achterin de tuin krijgt het landschap een nieuwe dimensie. Een krentenboompje, met zijn delicate bloesems, vormt een natuurlijk paar met de weelderige hortensia’s eromheen. Het is een combinatie die zowel visueel als aromatisch aantrekkelijk is.

💡 Sfeervolle Verlichting: Zodra de zon ondergaat, komt de tuin opnieuw tot leven dankzij strategisch geplaatste verlichting. Het licht speelt op de bladeren, de bloemen en de paden, en nodigt uit tot avondlijke wandelingen of rustige reflectie.

✒️ Ontwerp: Deze tuin is het meesterwerk van Sander Braat, die met zorg elk element heeft geselecteerd en geplaatst om deze harmonieuze ruimte te creëren.

💌 Klantgetuigenis: “Onze tuin net aangelegd door BRAAT – Makers van groenbeleving, super mooi geworden. Duidelijke communicatie en super harde werkers die luisteren naar de klant. Top!”