Den Hout

🍃 Landelijke Perfectie in Den Hout 🍃

🌊 Centrale Vijver: Bij het betreden van deze landelijke tuin trekt de vijver meteen de aandacht. Het wateroppervlak reflecteert de omringende natuur en de hemel, waardoor het een rustgevend middelpunt van de tuin wordt.

🌳 Natuurlijke Berken: Achter de vijver staan sierlijke berken die het landelijke beeld van de tuin versterken. Deze bomen zorgen voor schaduw, privacy en een verhoogd gevoel van rust en sereniteit.

🔥 Cortenstaal Bakken: Deze bakken voegen een industrieel tintje toe aan de tuin, zonder het natuurlijke karakter te verstoren. Ze vormen een prachtig contrast met het groene landschap en bieden tegelijkertijd een thuis voor diverse planten.

🌾 Siergrassen: Verspreid door de tuin vind je siergrassen die dansen op de wind. Ze brengen beweging in de tuin en zorgen voor dat speelse effect, waardoor het landschap altijd dynamisch en levendig blijft.

🏡 Architectonische Harmonie: De tuin en het huis gaan hand in hand in harmonie. De architectuur van het huis wordt aangevuld en zelfs versterkt door de omliggende groenbeleving, waardoor alles één prachtig geheel vormt.

Ontwerpexpertise: Deze droomtuin is tot stand gekomen dankzij de inzichten en het ontwerp van Sandra den Exter. We zijn trots op onze samenwerking met dergelijke talentvolle externe partners die onze visie voor prachtige groenbeleving delen.