Design tuin

🌿 Braat Makers van Groenbeleving: Complete Tuintransformatie met VIP TREE’s Bolesdoorns 🌿

🌳 Impressie van Hoogte: Bolesdoorns van VIP TREE 🌳

Bij Braat hebben we een scherp oog voor het integreren van hoogteverschillen en prominente groene elementen in tuinontwerpen. De keuze voor de vijf majestueuze Bolesdoorns van VIP TREE is hierin exemplarisch. Deze indrukwekkende bomen verlenen niet alleen hoogte aan de tuin maar zorgen ook voor een imposante ‘body’ en uitstraling. Hun aanwezigheid is een statement op zich, getuigend van klasse en kwaliteit.

💡 Verlichting: Avondlijke Schoonheid 💡

Een tuin komt pas echt tot zijn recht wanneer deze ook ’s avonds kan schitteren. Bij dit project hebben we ervoor gezorgd dat de Bolesdoorns ook na zonsondergang blijven stralen. Dankzij strategisch geplaatste verlichting worden ze subtiel uitgelicht, waardoor je ook in de avonduren kunt genieten van hun indrukwekkende aanwezigheid.

🔲 Keramische Tegels: Strak en Duurzaam 🔲

Een belangrijk aspect van dit tuinproject is de keuze voor hoogwaardige keramische tegels. Deze tegels zijn met precisie gelegd en afgewerkt met een stijlvolle lichtgrijze voeg. De keuze voor deze tegels onderstreept het moderne en duurzame karakter van de tuin.

🌊 Waterafvoer: Slim en Subtiel 🌊

Een effectieve waterafvoer is cruciaal voor elke tuin, maar dat betekent niet dat het altijd zichtbaar moet zijn. Voor dit project is gekozen voor een sleufgoot die naadloos integreert met de bestrating. Het resultaat is een haast onzichtbaar afvoersysteem dat zowel functioneel als esthetisch is.

✏️ Ontwerp van Expertise ✏️

Elk project draagt de unieke handtekening van zijn ontwerper. Deze tuin, met zijn harmonieuze combinatie van elementen, is vakkundig ontworpen door Sander Braat. Met zijn deskundige blik en jarenlange ervaring heeft hij wederom een ruimte gecreëerd waarin groenbeleving centraal staat.

Bij Braat Makers van Groenbeleving streven we naar perfectie in elk project. Van het eerste ontwerp tot de laatste afwerking – wij zorgen voor een groene oase waarin u kunt genieten en ontspannen.