Drimmelen

🌱 Optimaal Gazonbeheer: In het hart van deze tuin ligt een weelderig groen gazon, een resultaat van consistente verzorging en aandacht. Door het regelmatig te bemesten, behoudt het gazon zijn gezonde uitstraling en dichtheid. En dankzij een geavanceerde robotmaaier, blijft het gras altijd op de perfecte hoogte, waardoor de tuin er altijd verzorgd uitziet.

🌺 Stralende Plantenkeuze: De borders van de tuin worden gesierd door de bloeiende hydrangea arborescens grandiflora, bekend om haar grote, witte bloemen. Omringd door de spiraea vanhouttei, die met haar spierwitte bloesems in het voorjaar een waar schouwspel biedt, is dit een combinatie die zowel visueel als ecologisch harmonieert.

🌀 Organische Tuinvormen: In plaats van traditionele rechte lijnen en vaste patronen, heeft deze tuin gekozen voor organische vormen. Deze vloeiende, natuurlijke structuren zorgen voor een speels en dynamisch tuinbeeld, waarin elk element naadloos in het andere overvloeit.

🌼 Natuurlijke Grindkeuze: Aan de zijkant van het huis vinden we een pad van bronssplit grind. Dit specifieke type grind biedt niet alleen esthetische waarde met zijn warme, bronskleurige tinten, maar is ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

🍂 Ecologische Takkenrillen: Een van de meest unieke aspecten van deze tuin zijn de takkenrillen, gemaakt van snoeihout. Deze structuren zijn niet alleen visueel interessant, maar dienen ook een cruciaal ecologisch doel. Ze bieden een veilige haven voor diverse fauna, waaronder insecten, vogels en muizen, waardoor de tuin een toevluchtsoord wordt voor lokale biodiversiteit.

✍️ Deskundig Tuinontwerp: Hoewel deze tuin onder de vlag van Braat Makers van Groenbeleving valt, is het ontwerp gecreëerd door de getalenteerde Sandra den Exter, een externe tuinarchitect. Haar visie en expertise hebben geleid tot een tuin die zowel functioneel als esthetisch verfijnd is.

Als u op zoek bent naar een tuin die zowel mooi als functioneel is, dan nodigen wij u uit om de expertise van Braat Makers van Groenbeleving te ontdekken. 🌿🔍