Fleurige tuin

🌱 Braat: Makers van Groenbeleving 🌱

🌟 Duurzame Bestrating: Bij dit project hebben we gekozen voor betontegels als de primaire bestrating. Een solide en duurzame keuze die past bij het algemene ontwerp van de tuin. Wat dit project extra speciaal maakt, is onze inzet voor duurzaamheid. In plaats van het weggooien van de bestaande bestrating, hebben we deze zorgvuldig schoongemaakt en opnieuw gebruikt. Het resultaat is een naadloze integratie van nieuw en hergebruikt, wat bijdraagt aan de unieke charme van deze tuin.

🌼 Kleurrijke Beplanting: De gekozen beplanting voor deze tuin is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar draagt ook bij aan een levendige sfeer. De paars doorbloeiende Hortensia’s zijn echte blikvangers, die zowel qua kleur als volume de tuin opvullen. De toevoeging van Dwergrhodondendron en Hedera zorgt voor diversiteit en een gebalanceerd groen palet. Deze combinatie zorgt ervoor dat de tuin er het hele jaar door levendig en kleurrijk uitziet.

🏡 Sfeervolle Overkapping: Centraal in deze tuin staat de prachtig geplaatste overkapping. Het is meer dan alleen een bescherming tegen de elementen; het is een plek om samen te komen, te ontspannen en te genieten van de omringende natuurlijke schoonheid. Of je nu een boek leest tijdens een lichte zomerregen of geniet van een kopje thee terwijl je de bloemen ziet bloeien, deze overkapping maakt het allemaal mogelijk.

✏️ Ontwerp Door Een Expert: Zoals altijd is het succes van een tuinproject te danken aan een goed doordacht ontwerp. En dit project is geen uitzondering, met dank aan het talent van Sander Braat. Zijn visie en expertise hebben geleid tot de creatie van een tuin die zowel functioneel als prachtig is.

Bij Braat streven we altijd naar perfectie en dit project toont onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.