Geertruidenberg

🌱 Braat Makers van Groenbeleving presenteert: Sfeervolle Eettuin in Geertruidenberg 🌱

🌺 Exquise Beplanting voor een Natuurlijk Gevoel 🌺 Bij Braat staat natuurbeleving centraal en deze tuin is daar een perfect voorbeeld van. Lavendels die hun rustgevende geur verspreiden, gecombineerd met wuivend siergras en diverse vaste planten, vormen de kern van de tuinbeplanting. Deze keuze voor flora maakt elke wandeling in de tuin tot een rustgevende, bijna therapeutische ervaring.

🪨 Een Ode aan Natuursteen: Indiase Hardsteen en Geo Alivio 🪨 Het stenen element in deze tuin tilt de esthetiek naar een hoger niveau. Met een zorgvuldige keuze voor Indiase hardsteen volgens het heritage banenverband, krijgt de tuin een authentieke uitstraling. Het hart van de tuin wordt gemarkeerd door de Geo Alivio, gelegd in een natuurlijk wildverband. Samen zorgen ze voor een perfecte balans tussen natuurlijke schoonheid en vakmanschap.

✍️ Meesterlijk Tuinontwerp door Sander Braat ✍️ Zoals altijd is de hand van de meester duidelijk zichtbaar. Sander Braat, met zijn kenmerkende gevoel voor ruimte en balans, heeft deze tuin ontworpen. Zijn visie op hoe een buitenruimte zowel functioneel als esthetisch kan zijn, heeft geresulteerd in deze prachtige eettuin, ideaal voor ontspanning en genot.

💬 Klant aan het Woord 💬 De ware tevredenheid van een project is te zien aan de reactie van de klant. Na het zien van het eindresultaat deelde de trotse eigenaar van deze tuin het volgende: “Wij mogen hiervan genieten! Met dank aan Sander en zijn team. Bedankt jongens voor het ontwerpen en aanleggen van onze prachtige tuin.”

🌿 Wilt u ook zo’n prachtige tuin? Braat Makers van Groenbeleving staat klaar om uw droomtuin werkelijkheid te maken. 🌿