Groene binnentuin Made

🔳 Keramische Tegelcombinatie voor Verfijning 🌆 Bij dit project in Made is gekozen voor een mix van twee soorten keramische tegels. De houtlook tegels, die warmte en natuurlijkheid uitstralen, zijn perfect geselecteerd voor de terrassen. Daarnaast zijn de antraciete keramische tegels geplaatst voor een modern en stijlvol contrast, en deze vullen de rest van het terrasgebied aan. De combinatie van beide geeft de binnentuin een elegante en hedendaagse look.

🌸 Liriope Muscari – De Tuin’s Paarse Pronkstuk 🟣 Omringend de fraaie tegels groeit de liriope muscari, ook wel leliegras genoemd. Deze siergrassoort biedt een dieppaarse bloei die dient als een kleurrijke rand rondom het terras. Het is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar draagt ook bij aan de biodiversiteit van de tuin.

🌺 Sfeervolle Hanging Baskets & Klimhortensia 🌿 Onder de overkapping hebben we een speelse touch toegevoegd met “hanging baskets” gevuld met levendige rode bloemen. Deze zwevende tuinen bieden een verticale groenbeleving en voegen een dimensie van kleur toe. Aan de muur prijkt de klimhortensia, die met haar stralende witte bloemen zorgt voor een frisse en luchtige ambiance.

🌳 Slim Groendesign voor Optimale Ruimtebenutting 📐 Het was een uitdaging om een groene oase te creëren zonder in te leveren op terrasruimte. Door nauwe samenwerking met de bewoners en een doordacht ontwerp hebben we een harmonieuze balans bereikt tussen groen en bestraat gebied. Een binnentuin die zowel functioneel als esthetisch is, en een echte groenbeleving biedt.

✍️ Tuinexpertise van Sander Braat 🎨 De kern van dit project ligt in het deskundige ontwerp, inclusief het beplantingsplan, van Sander Braat. Zijn diepgaande kennis en artistieke visie zijn duidelijk zichtbaar in elk aspect van de tuin. Van tegelkeuze tot beplanting, elk detail is zorgvuldig overwogen om een coherente en uitnodigende groene ruimte te creëren.