Groene stadstuin Breda

🌿 Oase van Rust in Hartje Breda 🌿

🍃 Groene Sedummatten & Cortenstaal Bakken: In het bruisende centrum van Breda schuilt een verborgen parel: een stadstuin die rust en sereniteit uitstraalt. De keuze voor groene sedummatten biedt niet alleen een weelderig tapijt van groen, maar draagt ook bij aan de biodiversiteit en duurzaamheid van de tuin. De roestkleurige bakken, gemaakt van duurzaam cortenstaal, voegen een modern en industrieel tintje toe. Samen creëren ze een harmonieus geheel waarin natuur en design samenkomen.

🚪 Toegankelijk & Ruim Terras: Vanuit de woonkamer stap je direct het riante terras van 75m2 op, een perfecte uitbreiding van de leefruimte. Met de dubbele openslaande deuren wordt binnen met buiten verbonden, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van zowel de comfort van je huis als de frisse lucht van de tuin. Aangrenzend ligt een afgesloten gezamenlijke binnentuin, wat nog meer ruimte en groen toevoegt aan deze stedelijke schuilplaats.

🌳 Rustpunt in de Stadsdrukte: Verborgen aan de achterkant van de tuin is een intieme zitplek, een ideale plek om te ontspannen en te ontsnappen aan de drukte van de stad. Hier, omringd door groen en natuurlijke geluiden, zou je bijna vergeten dat je je in het hart van Breda bevindt. Deze stadstuin biedt het beste van twee werelden: de levendigheid van stedelijk wonen en de rust van een privé-natuurlijk toevluchtsoord.

✍️ Meesterlijk Ontwerp: Elk detail van deze stadstuin ademt visie en creativiteit, allemaal dankzij het briljante ontwerp van Sander Braat. Met zijn deskundige oog heeft hij een ruimte gecreëerd die zowel functioneel als esthetisch aangenaam is. Sander’s vermogen om de behoeften en wensen van stadsbewoners te begrijpen, heeft geresulteerd in een tuin die zowel een lust voor het oog is als een bron van dagelijks genot.