Landelijk Made

🌿 Braat’s Landelijke Groenbeleving 🌿

🌳 Uitnodigend Aanzicht 🌳 Deze betoverende landelijke tuin is niet zomaar een buitenruimte; het is een uitnodiging om te genieten. Of u nu aan het water zit, luistert naar het zachte geluid van de fontein, of onder de overkapping relaxt; elke hoek van deze tuin roept op tot rust en waardering. De strategische plaatsing van de terrassen aan het huis biedt een magnifiek uitzicht op het geheel, een lust voor het oog dat direct indruk maakt.

💦 Een Compleet Beeld 💦 Wat zou een landelijke tuin zijn zonder het zachte geruis van water? De vijver, bekroond met een charmante fontein, voegt een vleugje elegantie en sereniteit toe. De vijf majestueuze bomen staan als wachters in de tuin, elk vertellend over de tijd en het seizoen. Samen vormen ze een harmonieus beeld dat de tuin compleet maakt.

🔄 Meesterlijke Renovatie 🔄 Elke tuin heeft soms een touch-up nodig, en deze was geen uitzondering. Door vakkundige renovatie is er een rustigere en overzichtelijkere ambiance gecreëerd. Verouderde plantvakken hebben plaatsgemaakt voor frisse en vernieuwde indelingen, waardoor er een strakker en eenvoudiger lijnenspel is ontstaan, een getuigenis van de capaciteit om oud en nieuw naadloos te integreren.

✏️ Het Signatuur van Sander Braat ✏️ Achter elk groots tuinproject staat een visionaire geest. Voor deze tuin was dat Sander Braat. Met een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van ruimtelijke esthetiek heeft Sander een tuinontwerp gemaakt dat zowel functioneel als betoverend is. Het eindresultaat spreekt voor zich, en het draagt onmiskenbaar de handtekening van Sander’s meesterschap.