Landelijk moderne tuin

🌿 Landelijk Moderne Tuin in de Contreie, Oosterhout

Een Fusie van Esthetiek en Functionaliteit

  • Vlonder & Pergola: 💺 Midden in de tuin biedt een stijlvol ontworpen vlonder de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen. Over deze vlonder prijkt een elegante houten pergola, waarmee een perfect evenwicht tussen schaduw en zonlicht wordt gecreëerd.

  • Unieke Bloembakken: 🌼 De fris witte bloembakken zijn niet alleen een visueel hoogtepunt, maar bieden ook een prachtig contrast met het omringende groen. Ze geven de tuin een moderne touch terwijl ze toch harmoniëren met de landelijke omgeving.

  • Privacy Door Groene Leibomen: 🌳 Een slimme keuze voor degenen die in een nieuwbouwwijk wonen. De groene leibomen bieden niet alleen een natuurlijke barrière, maar zorgen er ook voor dat men in alle rust kan genieten zonder het gevoel te hebben bekeken te worden door de buren.

  • Sfeervolle Verlichting: 💡 Wanneer de zon ondergaat, komt deze tuin pas echt tot leven. Dankzij een zorgvuldig ontworpen verlichtingsplan worden verschillende elementen in de tuin op magische wijze uitgelicht, waardoor het landschap ook in de avonduren blijft boeien.

🖋 Ontwerpexpertise: Het creatieve brein achter deze prachtige tuin is niemand minder dan Sander Braat. Zijn visie en expertise hebben van deze buitenruimte een echt meesterwerk gemaakt.

Braat – Waar Groenbeleving Centraal Staat! 🌱