Landelijk Wagenberg

🍃 BRAAT – Makers van Groenbeleving presenteert: Landelijke Tuin in Wagenberg 🍃

🌾 Oneindige Weidelandschappen 🌾
In de rustige enclave van Wagenberg hebben we een landelijke tuin gecreëerd die u meeneemt naar de pure schoonheid van de natuur. Het oneindige uitzicht over de weide zorgt voor een ongeëvenaard gevoel van ruimte en vrijheid, waarbij u het gevoel krijgt dat u werkelijk midden in de natuur bent.

🏡 Strategisch Geplaatste Overkapping 🏡
Midden in deze serene setting hebben we een overkapping geplaatst. En niet zomaar een overkapping: deze is strategisch gepositioneerd om een adembenemend uitzicht over de tuin en de omliggende weides te bieden. Of het nu zonnig is, regent of sneeuwt, u zit altijd droog en comfortabel.

❄️ Comfort in Elk Seizoen ❄️
Om ervoor te zorgen dat deze prachtige tuin het hele jaar door kan worden genoten, hebben we glazen wanden toegevoegd aan de overkapping. Hierdoor blijft het warm en beschut, zelfs in de koudere maanden. Voor de extra kille dagen? Een sfeervolle houtkachel is aanwezig, waardoor u kunt genieten van zowel warmte als ambiance.

🎨 Een Handtekening van Expertise 🎨
Elk project van BRAAT is uniek, en dit project in Wagenberg is daar geen uitzondering op. Het indrukwekkende ontwerp van zowel de tuin als de overkapping komt rechtstreeks uit de creatieve geest van Sander Braat. Het resultaat? Een naadloze blend van natuurlijke schoonheid en functioneel ontwerp.

Bent u geïnspireerd door dit project? Neem contact met ons op om uw groenbeleving naar een hoger niveau te tillen! 🌳🔥🌍