Made

🍃 Een oase van rust in uw tuin 🍃

🌊 Centrale Vijver: Het kloppend hart van deze tuin is ongetwijfeld de vijver. Geplaatst in het midden, biedt het een kalmerend effect, het zachte geruis van water dat de algehele sfeer van de tuin ten goede komt.

🔨 Op maat gemaakte schutting met poort: Design en functionaliteit gaan hand in hand met deze op maat gemaakte schutting. Niet alleen biedt het privacy, maar het donkere houtwerk zorgt ook voor een stijlvol contrast met het levendige groen van de tuin.

🏡 Overkapping: Stel je voor dat je je terugtrekt onder de overkapping na een lange dag. Het is de perfecte plek om te ontspannen, te lezen of gewoon te genieten van de natuurlijke schoonheid van de tuin, ongeacht het weer.

🖊 Design door Sandra den Exter: De visie voor deze rustgevende tuin kwam tot leven dankzij Sandra den Exter. Bij Braat werken we nauw samen met externe partijen zoals Sandra om ervoor te zorgen dat elke tuin niet alleen mooi, maar ook functioneel en uniek is.

Vertrouw op Braat – Makers van groenbeleving om van uw tuin een verlengstuk van uw thuis te maken. Elk project wordt uitgevoerd met passie, precisie en professionaliteit.