Mediterrane achtertuin

🌱 Unieke COR-TEN-Stalen Bloembakken in Made 🌱

Braat Makers van Groenbeleving heeft in Made een achtertuin getransformeerd met behulp van COR-TEN-stalen bloembakken. Deze bloembakken, bekend om hun duurzaamheid en roestige uitstraling, voegen een industrieel en tegelijkertijd natuurlijk tintje toe aan de tuin. Door het gebruik van COR-TEN staal krijgt de tuin een modern en robuust karakter dat over de jaren heen alleen maar mooier wordt.

🌴 Palmboom: Exotische Eyecatcher 🌴

Centraal in deze tuin staat een indrukwekkende palmboom, die de ruimte direct een exotisch gevoel geeft. Deze tropische aanwinst maakt van de tuin een klein paradijs, waar men zich even op vakantie waant. Het is een prachtig statement dat aantoont hoe divers en gedurfd de ontwerpen van Braat Makers van Groenbeleving kunnen zijn.

💡 Sfeervolle Verlichting 💡

Een van de hoogtepunten van dit project is de verlichting van de palmboom in de avond. Wanneer de zon ondergaat, komt de palm prachtig tot leven dankzij de strategisch geplaatste verlichting. Deze verlichting zorgt niet alleen voor een veilig pad in de duisternis, maar creëert ook een intieme, sfeervolle setting, perfect voor avondlijke ontspanning.

🍂 Overkapping: Comfort en Beschutting 🍂

Achterin de tuin is een stijlvolle overkapping geplaatst, waardoor er een comfortabele buitenruimte is gecreëerd, ongeacht het weer. Of het nu zonnig, regenachtig of ergens tussenin is, deze overkapping biedt bescherming en stelt de bewoners in staat om het hele jaar door te genieten van hun buitenruimte.

🔍 Braat Makers van Groenbeleving: Uw Tuinspecialist 🔍

Of het nu gaat om de keuze van materialen, beplanting of verlichting, bij Braat Makers van Groenbeleving draait alles om kwaliteit en vakmanschap. Elk project wordt benaderd met passie en aandacht voor detail. Bent u geïnteresseerd in een tuintransformatie of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor uw buitenruimte kunnen betekenen.