Moderne tuin R'veer

🌳 Moderne Tuinbeleving in Raamsdonksveer 🌳

🌱 Alluminium Pergola met Uitschuifbare Doeken: In het hart van Raamsdonksveer vindt u een moderne tuinoase, gecreëerd door BRAAT – makers van groenbeleving. Centraal in deze tuin staat de alluminium pergola, uitgerust met handige uitschuifbare doeken. Op die manier kunt u altijd een schaduwrijk plekje vinden, ideaal voor die heerlijk zonnige dagen waarop u gewoon even wilt ontspannen zonder direct zonlicht.

🖤 Strakke Antracietkleurige Bestrating: De keuze voor een antracietkleurige bestrating benadrukt het moderne karakter van deze tuin. De strakke en uniforme uitstraling zorgt voor een naadloze overgang tussen de verschillende elementen van de tuin, wat resulteert in een harmonieus geheel.

🌲 Bestaande Meerstammige Bomen: Wat deze tuin echt uniek maakt, zijn de imposante meerstammige bomen die reeds aanwezig waren. Deze bomen voegen niet alleen een prachtig groen element toe, maar geven de tuin ook ‘body’ en een volwassen eindbeeld. Een natuurlijke schoonheid die het moderne ontwerp perfect aanvult.

🤝 Samenwerking met William de Bruijn: Dit project is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen BRAAT – makers van groenbeleving en de getalenteerde ontwerper, William de Bruijn. Door onze krachten te bundelen, hebben we een tuin gecreëerd die esthetiek en functionaliteit combineert, waardoor de bewoners het hele jaar door kunnen genieten van hun prachtige buitenruimte.