Moderne tuin

🌿 Moderne Tuin Door BRAAT – Makers van Groenbeleving 🌿

Staptegels in Kunstgras: In het hart van deze moderne tuin vind je prachtig kunstgras, waarin elegante staptegels zijn verwerkt. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een interessante visuele ervaring, maar biedt ook een praktische looproute door de tuin.

💜 Lavendelranden: Langs één kant van het kunstgras hebben we geurige lavendels geplaatst. Deze planten zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar brengen ook een rustgevende geur in uw tuin. Perfect voor die momenten van ontspanning op zonnige dagen.

🌸 Lirope Muscari en Pluimhortensia: Aan de andere kant van het kunstgras vind je een combinatie van de diep paarse bloemen van de Lirope Muscari en de weelderige, wolkachtige bloesems van de pluimhortensia. Samen creëren ze een levendige kleurenschakering die de zintuigen prikkelt.

🌳 Leibeuken aan de Achterkant: De achterzijde van de tuin is verfraaid met indrukwekkende leibeuken. Deze bomen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook schaduw en privacy, wat bijdraagt aan de serene ambiance van de tuin.

🔍 Ontwerp van Sander Braat: Elke tuin weerspiegelt de visie van de ontwerper. Deze tuin is met passie en expertise ontworpen door onze eigen Sander Braat. Het resultaat? Een prachtige, moderne tuin die harmonie, schoonheid en functionaliteit uitstraalt.

Kom en beleef de groenbeleving zelf, en laat je inspireren door de vakmanschap en toewijding van BRAAT – Makers van groenbeleving.

Tuin ontworpen door Sander Braat.